Για την απόφαση που πήρε ο Άρης Σερβετάλης να αποχωρήσει από την παράσταση “Ρινόκερος”, μίλησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο “Πρωινό”.
Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» απάντησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για την απόφαση που πήρε ο Άρης Σερβετάλης να αποχωρήσει από την παράσταση “Ρινόκερος”.
“Μπράβο στον Άρη Σερβετάλη. Χρειάζονται άνθρωποι επαναστάτες στη γενιά μας. Είναι πάρα πολύ άδικο να γίνεται κοινωνικός διαχωρισμός”, είπε αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πρόσθεσε στη συνέχεια: “Δεν ξέρω τι θα έκανα αν ήμουν στη θέση των ειδικών, παρ’ όλα αυτά ένας καλλιτέχνης οφείλει να υπερασπίζεται το κοινό του”.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω video:
https://www.youtube.com/watch?v=UMTIQ0peY7w
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.
















![Alldaynews.gr Αυτές είναι οι 20 κορυφαίες τροφές για την καρδιά [πίνακας]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2019/01/kardia-igeia-WP-75x75.png)
























































































