Πήγε στον γιατρό γιατί νόμιζε πως ήταν έγκυος και της βρήκαν 1 κιλό κάνναβη[photos]

Η γυναίκα υποβλήθηκε σε εγχείρηση κι εκεί διαπιστώθηκε πως δεν επρόκειτο για μωρό, αλλά για κάνναβη και συγκεκριμένα ποσότητας του ενός κιλού.

Ενα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Μεξικό, όταν έγκυος πήγε στον γιατρό επειδή ένιωθε πως το έμβρυο της δεν εκινείτο και διαπίστωσε πως είχε 1 κιλό κάνναβη μέσα της.

Η  37χρονη Γκλόρια επισκέφτηκε τον γυναικολόγο της, λέγοντας τους πως έχει έντονους πόνους στο στομάχι και πως αισθάνεται πως το μωρό δεν κινείται μέσα της.


Μετά τις εξετάσεις που έγιναν ο γιατρός διαπίστωσε πως όντως δεν υπήρχαν χτύποι της καρδιάς του έβρυου που έλεγε ότι κυοφορούσε και της ζήτησε να πάει σε ειδική μονάδα νοσοκομείου.

Μην το χάσεις:  Λιποθύμησε ο κουμπάρος, σωριάστηκε σαν τσουβάλι και… σχόλασε ο γάμος (Video)

Η γυναίκα υποβλήθηκε σε εγχείρηση κι εκεί διαπιστώθηκε πως δεν επρόκειτο για μωρό, αλλά για κάνναβη και συγκεκριμένα ποσότητας του ενός κιλού.

Οι γιατροί βρήκαν κάνναβη τόσο στην κοιλιά της όσο και στον κόλπο της γυναίκας, η οποία ήταν σοκαρισμένη από το γεγονός.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η κάνναβη μάλιστα είχε τυλιχτεί με κολλητική ταινία, η οποία όμως είχε σπάσει, με αποτέλεσμα η γυναίκα να έχει αυτή την εντύπωση.

Μην το χάσεις:  Αστυνομία: Άφησε το παιδί της να πεθάνει από τη ζέστη για να κάνει σ3ξ με τον ανώτερό της (εικόνες ντροπής)

Στην εικόνα φαίνεται μάλιστα και η ποσότητα που έβγαλαν οι γιατροί από μέσα της.

 iefimerida.gr

 

loading...