Πατέρας ευνούχισε ιερέα επειδή βίασε την 9χρονη κόρη του

Στον ευνουχισμό ενός ιερέα ο οποίος είχε βιάσει την 9 χρονη κόρη του προέβη ένας πατέρας στην Βρετανία.

Ένας πατέρας ευνούχισε μερικώς έναν ιερέα που πίστευε ότι είχε επιτεθεί σεξουαλικά στην 9χρονη κόρη του.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, ο 66χρονος ιερέας Μέις Μάγκλας δέχθηκε επίθεση από τον πατέρα της κοπέλας στις 30 Σεπτεμβρίου.

Ο Constable Lundi Nqwelo κλήθηκε να καταθέσει ως αυτόπτης μάρτυρας και κατέθεσε ότι ο κατηγορούμενος ενημερώθηκε από την πρώην γυναίκα του ότι η κόρη τους είχε πέσει θύμα βιασμού και ο δράστης ήταν ο ιερέας Μάγκλας.

Μην το χάσεις:  Καταγγελία στην Αστυνομία: «Με κορόιδεψαν, μού πούλησαν ζάχαρη αντί για κοκαΐνη!» - Η Ξεκαρδιστική Απάντηση

Στην συνέχεια, ο κατηγορούμενος, η πρώην γυναίκα του και ένας φίλος του ζευγαριού εντόπισαν τον Μάγκλας και εισέβαλαν στο σπίτι του με σκοπό να τον εκδικηθούν.

Ο αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε ότι ο κατηγορούμενος προσπάθησε να κόψει το πέος του ιερέα.

Δεν ολοκλήρωσε τον ευνουχισμό αλλά άφησε τον ιερέα με πολύ σοβαρά τραύματα.

Στην συνέχεια, οι 3 τους πήραν τον ιερέα και τον πήγαν στο αστυνομικό τμήμα ελπίζοντας ότι θα τον συλλάβουν.

Μην το χάσεις:  Το κατασκοπευτικό θρίλερ ήταν… μούφα! – Δεν υπήρξε ποτέ ούτε «σχέδιο Πυθία» ούτε απόπειρα δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή

Οι αστυνομικοί από το ανατολικό Λονδίνο κάλεσαν αμέσως ιατρική βοήθεια.

Ακόμα δεν έχει διαπιστωθεί αν ο ιερέας ήταν ή όχι ο δράστης άλλα σύμφωνα με τους γιατρούς η κόρη του κατηγορούμενου έχει βιαστεί.

Το δικαστήριο περιμένει τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις DNA, οι οποίες θα έχουν καθοριστική σημασία για την εκδίκαση της υπόθεσης.

Πηγή: tilestwra.com