Παράγοντας και προπονητής της Γλυφάδας έσπασαν το κοντέρ στα… γαλλικά: «Μ…σκυλο, τα αρχ… στη γλάστρα»

0

Υψηλού επιπέδου… γαλλικά στο Απόλλων-Γλυφάδα για την Α1 πόλο των ανδρών από τον προπονητή και τη διοίκηση των φιλοξενούμενων προς τους διαιτητές.

Ξέφυγαν ο παράγοντας της Γλυφάδας, Τάσος Παπαναστασίου, όπως και ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Μάζης, κατά τη διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την Α1 πόλο των ανδρών.

Όπως έχει γραφτεί στο φύλλο αγώνα ο παράγοντας του ΑΝΟΓ φώναζε από την κερκίδα προς τους διαιτητές: «Γ… την Πάτρα σου μ…σκυλο», ενώ ο προπονητής των φιλοξενούμενων συνέχισε και εκείνος με… γαλλικά προς τον αλυτάρχη και τον παρατηρητή του αγώνα.

Αναλυτικά όσα γράφει το φύλλο αγώνα: Στο 6.39 πριν από τη λήξη του δ’ οκταλέπτου αποβλήθηκε ο προπονητής της Γλυφάδας Μάζης Δ. με κόκκινη κάρτα για συνεχόμενες διαμαρτυρίες και ενώ είχε δεχθεί κίτρινη κάρτα.

Στο 1.34 πριν από τη λήξη του δ’ οκταλέπτου, ο παράγοντας της Γλυφάδας Παπαναστασίου Τάσος φώναζε από την κερκίδα προς τους διαιτητές: “Γ… την Πάτρα σου μ…σκυλο”.

Μετά το τέλος του αγώνα ο αποβληθείς προπονητής του ΑΝΟ Γλυφάδας Μάζης Δ. ήρθε στη γραμματεία για να παραλάβει τα δελτία και ρώτησε τον αλυτάρχη και παρατηρητή του αγώνα τι ιδιότητα έχει και αφού ενημερώθηκε είπε: “Τα αρχ… μου στη γλάστρα”.

Πηγές: sdna.gr

loading...