Παπαχριστόπουλος: Εμείς είμαστε οι τέσσερις βουλευτές των ΑΝΕΛ που θα στηρίξουμε την κυβέρνηση

Για τέσσερις βουλευτές που θα στηρίξουν την κυβέρνηση, στην επερχόμενη ψηφοφορία στη , έκανε λόγο ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

«Εκτιμώ ότι τέσσερις βουλευτές των ΑΝΕΛ θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Εγώ, ο Κώστας Ζουράρις και αν και δεν είμαι εξουσιοδοτημένος, όπως προκύπτει από το κλίμα στην ΚΟ, η Έλενα Κουντουρά και ο Βασίλης Κόκκαλης», ανέφερε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Μην το χάσεις:  Όταν ο Λεβέντης προέβλεψε το δημοψήφισμα. 'Ο Τσίπρας θα κάνει τις βλακείες του Γιωργάκη'[Δες το VIDEO]

Ο Θ. Παπαχριστόπουλος υποστήριξε ότι ποτέ ο Πάνος Καμμένος δεν του ζήτησε να παραδώσει την έδρα του, λόγω της θέσης του υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, όμως «χρέος μου είναι, σε αυτήν την κομβική στιγμή με το κόμμα μου, να την παραδώσω».

«Ήμουν έντιμος απέναντι στον Πάνο Καμμένο και δεν έχω και κανένα παράπονο. Εκείνος με άφησε να μπω στη βουλή, ενώ ήταν γνωστές από παλιά οι θέσεις μου για το μακεδονικό, όπως και οι δικές του», ανέφερε, ευχαριστώντας τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ για την «τεράστια», όπως είπε, «κοινοβουλευτική πείρα που μου προσέφερε».

Μην το χάσεις:  Πέρασε η τροπολογία για το τζαμί αλλά με «όχι» από τους ΑΝΕΛ

«Χάρηκα που δεν ανέβασε τους τόνους στην κόντρα με τον πρωθυπουργό», είπε ακόμα, ενώ σημείωσε ότι ήταν μεγάλο το ρίσκο του Αλέξη Τσίπρα να σηκώσει το γάντι.

Πηγές: topontiki.gr

loading...