Ένας μαθητής από την Κρήτη είχε κινητό κάτω από το θρανίο με αποτέλεσμα να μηδενιστεί το γραπτό του.
Όπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ράδιο Κρήτη ο προϊστάμενος της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης, Μανώλης Καρτσωνάκης, ο μαθητής είχε κάτω από το θρανίο, ανοιχτό το κινητό του τηλέφωνο, λαμβάνοντας… «έξωθεν βοήθεια».
Οι κινήσεις του προκάλεσαν τις υποψίες του επιτηρητή, ο οποίος το εντόπισε, μηδένισε το γραπτό και οδήγησε τον υποψήφιο εκτός αίθουσας.
To περιστατικό σημειώθηκε σε εξεταστικό κέντρο περιοχής του νομού Λασιθίου.
Πηγή: ekriti.gr
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.












![Alldaynews.gr Άδωνις Γεωργιάδης: Ισχυρίζεται σε ζωντανή μετάδοση ότι τα εστιατόρια δεν έχουν μείωση τζίρου, επικαλείται το ChatGPT, ρωτάει το ChatGPT κι αυτό τον βγάζει… ψεύτη [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/09/adonis-chat-gpt-FB-75x75.jpg)






























![Alldaynews.gr Άδωνις Γεωργιάδης: Ισχυρίζεται σε ζωντανή μετάδοση ότι τα εστιατόρια δεν έχουν μείωση τζίρου, επικαλείται το ChatGPT, ρωτάει το ChatGPT κι αυτό τον βγάζει… ψεύτη [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/09/adonis-chat-gpt-FB-360x180.jpg)






























































