Όταν στον ΣΚΑΪ ξεφεύγουν.. Η στιγμή που ζητούν να πέσει μαύρο σε Facebook και Twitter [video]

0
58

Ένδοξες στιγμές «ερντογανικού μεγαλείου» διαδραματίστηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής στον , όταν οι δημοσιογράφοι του σταθμού εξέφρασαν ευθαρσώς την άποψη ότι μετά τα όσα γράφηκαν στα social media για την επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο, θα έπρεπε να έχει πέσει «μαύρο» σε και Twitter.

Η αρχή έγινε με τον -συνήθη ύποπτο- Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος αφού κατσάδιασε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο που τόλμησε να του χαλάσει τις επωδούς υπέρ των πεπραγμένων του Παπαδήμου, αναφέροντας τους μικροομολογιούχους, που είδαν τα λεφτά τους να χάνονται εν μία νυκτί μέσω του PSI, τον κατηγόρησε για λαϊκισμό και του ζήτησε να πάρει μαθήματα από τον προσκεκλημένο καθηγητή Αριστείδη Χατζή, για να μάθει… οικονομία.

Η συνέχεια βέβαια ήταν ακόμα πιο αποκαλυπτική, με τον λόγο να πηγαίνει στον δημοσιογράφο, Γιάννη Πιτταρά, ο οποίος νέτα σκέτα είπε ότι «αν έκανε κάποιος έναν γύρο στα social media, θα καταλάβαινε ότι θα έπρεπε χθες να πέσει «μαύρο» και στο Facebook και στο Twitter».

Κάτι τέτοιο μάλλον άρεσε στον παρουσιαστή της εκπομπής, ο οποίος αφού αρχικά είπε να τηρήσει μια κάποια δημοσιογραφική, και κυρίως δημοκρατική, δεοντολογία, ρώτησε τον κ. Πιτταρά αν αυτή η άποψη θυμίζει , για να βρει τον εαυτό του μετά από λίγα δευτερόλεπτα και να πει «ντάξει εγώ ψιλοσυμφωνώ με αυτό».

Κλείνοντας, και σε μία προσπάθεια να βρουν «ακαδημαϊκό αντίκρισμα» στα όσα ημιφασιστικά προείπαν, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ρώτησε τον Αριστείδη Χατζή αν συνιστά αδίκημα η εξύβριση στα social media, για να πάρει ένα απόλυτο «όχι» και να ηρεμήσει.

Μετά από αυτό, μία συνεργασία με τουρκικό φιλοκυβερνητικό κανάλι, κρίνεται επιβεβλημένη.

Πηγή: altsantiri.gr

loading...