Οσμή προβοκάτσιας στη Γαλλία: Κουκουλοφόροι «αστυνομικοί» απομονώνονται κι εκδιώκονται από το πλήθος (vid)

O εντοπισμός κι η απομάκρυνση μίας ομάδας κουκουλοφόρων ταραχοποιών στα πρόσφατα επεισόδια στο Παρίσι, έκανε τους διαδηλωτές να μιλήσουν για «προβοκάτσια εκ μέρους της αστυνομίας».

Σε μία σοβαρότατη καταγγελία προχώρησαν μέλη του κινήματος των «Κίτρινων Γιλέκων», κάνοντας λόγο για οργανωμένη απόπειρα προβοκάτσιας με σκοπό την στοχοποίησή τους από την αστυνομία, μετά και την ανάρτηση ολιγόλεπτου βίντεο που δείχνει κουκουλοφόρους να απομονώνονται από διαδηλωτές.

Μην το χάσεις:  Φρίκη: Οι τζιχαντιστές σκοτώνουν παιδιά με ειδικές ανάγκες!!

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν διαδηλωτές, η συγκεκριμένη ομάδα αποτελούνταν από εν ενεργεία αστυνομικούς, οι οποίου δρούσαν ως «προβοκάτορες» με σκοπό να προκαλέσουν επεισόδια και να δυσφημίσουν το κίνημα.

Και αυτό μόλις δύο ημέρες μετά τις ταραχές στο Παρίσι και σε πλειάδα άλλων μεγάλων γαλλικών πόλεων που είχαν σαν αποτέλεσμα μία νεκρή στη Μασσαλία, περισσότερους από 100 τραυματίες (συμπεριλαμβανομένων 14 αστυνομικών) και περίπου 400 συλλήψεις.

Μην το χάσεις:  ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ!! ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ 13ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ

Προς το παρόν, η γαλλική αστυνομία δεν έχει πάρει επίσημη θέση για την καταγγελία, ενώ δεν έχει γίνει σαφές αν πρόκειται όντως για αστυνομικούς ή για απλούς ταραχοποιούς

loading...