Ομιλία Μαρινάκη στο Πασαλιμάνι: Χίλια άτομα έδειξε το One TV – Η αλήθεια από το ελικόπτερο! (vid)

Μπορεί η χθεσινοβραδινή ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Πειραιά να σχολιάστηκε αρνητικά για την (μη) προσέλευση του κόσμου, όμως το SDNA δίνει ένα τέλος στα ψέματα, αποκαλύπτοντας τη λαοθάλασσα που άκουσε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Ο Κοπτοράπτης έχει τις λεπτομέρειες.

Είπαν πως ο κόσμος που μαζεύτηκε δεν ήταν ο αναμενόμενος. Είπαν ότι προσδοκούσαν πως θα έρθουν περισσότεροι. Είπαν πως μετά βίας ήταν 700-800 άτομα. Είπαν… Είπαν… Είπαν- όμως ως εδώ ήταν, τέλος στα ψέματα!

Μην το χάσεις:  Γενέθλια έχει σήμερα ο Τσίπρας- Τι δώρο του έκανε ο Μητσοτάκης[photo]

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε την Παρασκευή (24/5) στους πολίτες του Πειραιά εν όψει των αυριανών εκλογών και όλοι στάθηκαν στα τηλεοπτικά πλάνα του ONE TV (που ως γνωστόν εντάσσονται στους πολέμιους του Βαγγέλη), κάνοντας λόγο για φιάσκο στην ομιλία του ηγέτη. Ωστόσο, ο πρώτος σε σταυρούς και πέναλτι πρόεδρος «ανταπαντά» και, μάλιστα, με εκκωφαντικό τρόπο.

Μην το χάσεις:  Τούροφ - Παναθηναϊκός 69-79

Γιατί, βλέπετε, τα πλάνα από τα drones του SDNA ήταν κάτι σαν το VAR στο ποδόσφαιρο: απέδωσαν δικαιοσύνη και φανέρωσαν σε όλο της το μεγαλείο την πραγματική λαοθάλασσα που έδωσε το «παρών» χθες στην συγκέντρωση του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού.

Ο Κοπτοράπτης εξασφάλισε το συγκεκριμένο υλικό και σας το παρουσιάζει, αποκαθιστώντας μια και καλή την τάξη:

Πηγές: sdna.gr

loading...