Ευκαιρία για νέα καριέρα, εκτός της δημοσιογραφίας, δίνεται στον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ Δημήτρη Οικονόμου.
Επιχείρηση έστειλε στον δημοσιογράφο μήνυμα, με το οποίο τον ενημερώνει ότι ζητά προσωπικό για ντελίβερι και τηλεφωνικό κέντρο, για πλήρη απασχόληση και με πλήρη ασφαλιστική κάλυψη.
«Μάλλον απολύθηκα και δεν το ξέρω. Μου έστειλαν μήνυμα για ντελιβεράς ή τηλεφωνικό κέντρο. Όχι κι άσχημα. Δεν έχω μηχανάκι βέβαια…», είπε με χιουμοριστική διάθεση ο δημοσιογράφος.

To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.















![Alldaynews.gr Άδωνις Γεωργιάδης: Ισχυρίζεται σε ζωντανή μετάδοση ότι τα εστιατόρια δεν έχουν μείωση τζίρου, επικαλείται το ChatGPT, ρωτάει το ChatGPT κι αυτό τον βγάζει… ψεύτη [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/09/adonis-chat-gpt-FB-75x75.jpg)




























![Alldaynews.gr Άδωνις Γεωργιάδης: Ισχυρίζεται σε ζωντανή μετάδοση ότι τα εστιατόρια δεν έχουν μείωση τζίρου, επικαλείται το ChatGPT, ρωτάει το ChatGPT κι αυτό τον βγάζει… ψεύτη [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/09/adonis-chat-gpt-FB-360x180.jpg)






























































