Ένα σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε το απόγευμα της Πέμπτης 6 Νοεμβρίου στο Αιγάλεω, όταν ένας ηλικιωμένος άνδρας φέρεται να τραυμάτισε την κόρη του με μαχαίρι στον λαιμό.
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργείο
Η κοπέλα, ηλικίας 29 ετών, έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην περιοχή του λαιμού. Άμεσα διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία.
Σύλληψη του πατέρα και δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας
Το συμβάν γνωστοποιήθηκε στην Ελληνική Αστυνομία, η οποία ενημέρωσε την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Μετά από εντολή της Εισαγγελίας, ο 74χρονος πατέρας συνελήφθη από τις Αρχές.
Δείτε το video:
Συχνοί οι καυγάδες μεταξύ της 29χρονης και του πατέρα της – «Πριν την μαχαιρώσει, ακούγονταν φωνές, τσακώνονταν»
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ηλικιωμένος άρπαξε 2 μαχαίρια και απείλησε πως θα αυτοκτονήσει αλλά η κόρη του προσπάθησε να τον σταματήσει και της επιτέθηκε
Άνθρωποι που γνωρίζουν την οικογένεια, αναφέρουν πως ο 74χρονος άνδρας που τραυμάτισε με το μαχαίρι του τον λαιμό της κόρης του στο Αιγάλεω φαινόταν πως το τελευταίο διάστημα δεν ήταν καλά καθώς είχε χάσει την σύζυγό του.
Σχετικά με την αν υπήρχαν προβλήματα μεταξύ τους, μαρτυρίες αναφέρουν πως καυγάδιζαν πολύ συχνά, χωρίς κανένας να ξέρει τον λόγο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όλα έγιναν όταν ο 74χρονος, σε κατάσταση αμόκ, άρπαξε 2 μαχαίρια και ξεκίνησε να απειλεί πως θα αυτοκτονήσει. Τότε η κόρη του προσπάθησε να τον σταματήσει αλλά εν τέλει την τραυμάτισε στον λαιμό.
«Ακουγόταν έντονη φασαρία, τσακώνονταν για περίπου μια ώρα», αναφέρει κάτοικος της περιοχής ενώ άλλος γείτονας υποστηρίζει πως ο ηλικιωμένος πατέρας των δύο κοριτσιών, από την ημέρα που έχασε την σύζυγό του ξεκίνησε να μην φαίνεται καλά.
«Ο πατέρας από τότε που πέθανε η γυναίκα του ήταν ταλαιπωρημένος. Η μικρή κόρη του έμενε αλλού. Σε αυτό το σπίτι έμενε αυτός με την μεγαλύτερη κόρη του. Ακούγαμε συχνά να καβγαδίζουν, δεν ξέρω τι έχει γίνει ακριβώς».
Η 29χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Τζάνειο» και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Ο πατέρας της από την άλλη συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ενδοοικογενειακή βία και τις επόμενες ώρες αναμένεται να απολογηθεί για την επίθεση με το μαχαίρι.
Τώρα όλες οι ειδήσεις του alldaynews.gr στο Google News.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.










































































































