Οικογενειακή τραγωδία: Έκανε τατουάζ την αδικοχαμένη κόρη του δίπλα στην καρδιά του- Εκεί τον μαχαίρωσε η γυναίκα του! (pics)

Είχε κάνει τατουάζ την κορούλα του για να την θυμάται… Την είχε χάσει σε μικρή ηλικία από καρκίνο. Έζησαν την κόλαση…

Μια γυναίκα φέρεται να μαχαίρωσε τον σύζυγό της μέχρι στην καρδιά ακριβώς δίπλα στο τατουάζ από ήταν αφιερωμένη στη νεκρή κόρη τους, στη Μ. Βρετανία.

Η Helena Karine Atay φέρεται να σκότωσε τον επιχειρηματία Atakan Atay, με τον οποίο ήταν παντρεμένη για σχεδόν 20 χρόνια.

Η δολοφονία έγινε στο σπίτι τους στο Birtley, στο Gateshead, κατά τη διάρκεια ενός καβγά για την αγορά ενός κρασιού.

Μην το χάσεις:  Επική ανακοίνωση σε πολυκατοικία- Η λύση στην κρίση- Ο κύριος ΦΩΤΙΑ που... ζεσταίνει τις κυρίες [pic]

Τραγωδία είχε ήδη πλήξει την οικογένεια όταν η μικρή κόρη τους, Σόφι, πέθανε το 2010 από καρκίνο.

Όταν ο 45χρονος Atakan βρέθηκε νεκρός στο πάτωμα του καθιστικού τους, η Atay του έλεγε ότι ποτέ δεν θα τον έβλαπτε, διακηρύσσοντας την αγάπη της.

Η 42χρονη Atay αργότερα ισχυρίστηκε ότι ο σύζυγός της την κακοποιούσε. Ακόμη, επιμένει ότι δεν διέπραξε τη δολοφονία του συζύγου της.

Μην το χάσεις:  Μονακό: Δίδυμα περιμένει το πριγκιπικό ζεύγος – Ποιος θα κληρονομήσει τον θρόνο;

Σύμφωνα όμως με τους εισαγγελείς, τη νύχτα της 18ης Σεπτεμβρίου του 2018, η λαχτάρα της για αλκοόλ την οδήγησε στο να εγκαταλείψει το σπίτι τους.

Υπήρξε μια αντιπαράθεση αλλά όχι τίποτα σοβαρό, μέχρι που επέλεξε να πάρει ένα μαχαίρι και να το χρησιμοποιήσει εναντίον του άοπλου συζύγου της, σκόπιμα και παρανόμως μαχαιρώνοντάς τον περισσότερο από μία φορά, προκαλώντας θανατηφόρα πληγή που στην καρδιά του.

Πηγές: topontiki.gr

loading...