Οδηγούσε γυμνόστηθη για να βγάλει selfie και τράκαρε σε… αστυνομικό!

0
98

Οι αυξημένες ορμόνες, το αλκοόλ, το κινητό και η απόφαση να πιάσει το τιμόνι του αυτοκινήτου της, αποδείχθηκε ένας πολύ κακός συνδυασμός για φοιτήτρια.

Το βράδυ της Τετάρτης η Miranda Kay Rader, φοιτήτρια σε κολλέγιο στο Texas, οδηγούσε topless και δοκίμαζε να βγάλει μία selfie για να την στείλει μέσω Snapchat στον αγαπημένο της.

Αυτό ακριβώς δήλωσε η ίδια στον αστυνομικό που την συνέλαβε. Γιατί εκτός από… ζωηρή, ανόητη και επικίνδυνη, είναι και άτυχη.

Την στιγμή του εγχειρήματος τράκαρε, και μάλιστα αστυνομικό. Όταν έπεσε πάνω στο περιπολικό, οι φάροι του ήταν αναμμένοι. Αλλά ούτε αυτό ήταν αρκετό για να το προσέξει.

Σύμφωνα με την αναφορά του αστυνομικού, το εσώρουχό της ήταν ξεκουμπωμένο και τις πρώτες στιγμές μετά την σύγκρουση προσπαθούσε να βρει και να φορέσει την μπλούζα της. Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε και ένα μπουκάλι κρασί, από το οποίο η Miranda είχε πιει περίπου το ένα τέταρτο.

Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε. Η Rader αφέθηκε ελεύθερη αφού πλήρωσε πρόστιμο $2.000. Η ίδια; Ο φίλος της; Οι γονείς της; Ποιος ξέρει. Άντε τώρα να πεις στον πατέρα σου να σκάσει δύο χιλιάρικα, όταν έχεις συλληφθεί υπό αυτές τις συνθήκες.

Πηγές: drive.gr Reuters

loading...