Εκτεταμένους ελέγχους σε οργανωμένες παραλίες και καταστήματα σε Άνδρο και Σύρο έκαναν ελεγκτές της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς το διήμερο 18-19 Αυγούστου 2022.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, πραγματοποιήθηκαν 46 έλεγχοι σε επιχειρήσεις εστίασης και παροχής υπηρεσιών παραλίας και εντοπίστηκαν 26 παραβάσεις που αφορούσαν σε μη τήρηση των Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Αγαθών και μη έκδοση φορολογικών αποδείξεων.
Το συνολικό ύψος των προστίμων ανέρχεται σε 18.000 ευρώ.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.






![Alldaynews.gr 16χρονος ήρωας: Βούτηξε στα μανιασμένα κύματα και έσωσε ένα 10χρονο αγόρι από βέβαιο πνιγμό – [Βίντεο-σοκ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/07/16hronos-navagosostis-diasosi-WP-75x75.jpg)














![Alldaynews.gr 16χρονος ήρωας: Βούτηξε στα μανιασμένα κύματα και έσωσε ένα 10χρονο αγόρι από βέβαιο πνιγμό – [Βίντεο-σοκ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/07/16hronos-navagosostis-diasosi-WP-360x180.jpg)





















































































