Άγιο είχε οδηγός νταλίκας που ανετράπη στην E.O. Αθηνών – Kορίνθου λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος.
Οδηγός νταλίκας, έχασε τον έλεγχο του οχήματος λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα η νταλίκα να εκτραπεί της πορείας της και να ανατραπεί, στο 76ο χλμ. της Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, όπως μεταδίδει το korinthostv.
Στο σημείο έσπευσαν ένα όχημα της Ολυμπίας Οδού, 3 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, περιπολικά καθώς και ασθενοφόρο ΕΚΑΒ. Ο οδηγός στάθηκε τυχερός και βγήκε από το όχημα έχοντας μόνο μικρές εκδορές.
Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:




To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

![Alldaynews.gr Έκτακτο Επίδομα: Ποιοι θα δούν σήμερα τα 800€ στο λογαριασμό τους![Όλες οι Ημερομηνίες]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/04/epidoma-75x75.jpg)

















![Alldaynews.gr Έκτακτο Επίδομα: Ποιοι θα δούν σήμερα τα 800€ στο λογαριασμό τους![Όλες οι Ημερομηνίες]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/04/epidoma-360x180.jpg)












































































![Alldaynews.gr Έκτακτο Επίδομα: Ποιοι θα δούν σήμερα τα 800€ στο λογαριασμό τους![Όλες οι Ημερομηνίες]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/04/epidoma.jpg)
![Alldaynews.gr Έκτακτο Επίδομα: Ποιοι θα δούν σήμερα τα 800€ στο λογαριασμό τους![Όλες οι Ημερομηνίες]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/04/epidoma-120x86.jpg)





