Νέο δικαστικό επεισόδιο για τον Mr Fresh και την πρώην σύζυγό του

Ξανά στα δικαστήρια οδηγήθηκε ο Ηλίας Κρασσάς με την πρώην σύζυγό του και μητέρα των δύο παιδιών του. Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι βρίσκεται τα τελευταία χρόνια «στα μαχαίρια» και οι διαφωνίες ανάμεσά του φαίνεται πως δεν έχουν τελειωμό…

Ο γνωστός επιχειρηματίας και νυν σύζυγός της Βίκυς Καγιά αυτή τη φορά κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος της Ευαγγελίας Μπάρλα, για το… σχολείο των παιδιών τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο «Mr Fresh» και η πρώην σύζυγός του έδωσαν χθες Παρασκευή το παρών στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας για να συζητηθεί η αίτηση που είχε καταθέσει στις 10 Σεπτεμβρίου η πλευρά του επιχειρηματία.

Όπως ανέφεραν οι δικηγόροι του στο ακροατήριο, η αίτηση αφορά την παραμονή των δύο παιδιών σε γνωστό ιδιωτικό σχολείο όπου φοιτούν, ενώ έχει ήδη εκδοθεί προσωρινή διαταγή που παρατείνει τη φοίτησή τους στο εν λόγω σχολείο.

Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας των παιδιών επιθυμεί να παραμείνουν στο ιδιωτικό σχολείο, ενώ η μητέρα – η οποία έχει και την αποκλειστική επιμέλεια – ζητά να αλλάξουν και να φοιτήσουν σε κάποιο δημόσιο.

Όπως ανέφερε η συνήγορος της Ευαγγελίας στο δικαστήριο, εφόσον τα παιδιά έχουν ήδη εγγραφεί στο ιδιωτικό, η μητέρα τους συναινεί στο να παραμείνουν εκεί για το σχολικό έτος 2018-2019.

Ωστόσο, παρά τη συναίνεσή της, ο Ηλίας Κρασσάς δεν φαίνεται πρόθυμος να αφήσει πίσω του την κόντρα.

Η ιστορία…

«Εγώ σε βλέπω σαν υπάλληλο, όχι σαν μάνα των παιδιών μου»

Ενώ εκείνη και ο αγαπημένος της διένυαν ξέγνοιαστοι τον μήνα του μέλιτος, στην Αθήνα η Ευαγγελία (ή Λίλα όπως τη λένε οι φίλοι της) Μπάρλα κατέθετε μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της Νίκου Αγαπηνού αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του πρώην συζύγου της Ηλία Κρασσά, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Γιώργο και τη Μικαέλα-Εριέττα.

Το έγγραφο, το οποίο περιήλθε στη διάθεση του «thema people», είναι αποκαλυπτικό αναφορικά με την επιθετική και βίαιη συμπεριφορά του Ηλία Κρασσά προς την πρώην σύζυγό του, σύμφωνα πάντα με τις περιγραφές και τους ισχυρισμούς της ίδιας.

Αφορμή για την προσφυγή της Λίλας Μπάρλα στη Δικαιοσύνη στάθηκε ο έντονος διαπληκτισμός με τον πρώην σύζυγό της το πρωινό της Δευτέρας 28 Ιουλίου 2014, δηλαδή δέκα ακριβώς ημέρες μετά τον γάμο του με τη Βίκυ Καγιά στο Παρίσι.

Η πρώην κυρία Κρασσά αναφέρει συγκεκριμένα στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων: «Τη Δευτέρα 28/07/2014 και ώρα 11.10 ο κ. Κρασσάς συνομιλούσε στο σταθερό τηλέφωνο του σπιτιού με τα παιδιά μου, όταν την ίδια ώρα άκουσα το κουδούνι του σπιτιού να χτυπάει αδιάκοπα και επίμονα.

Με έκπληξη διαπιστώνω ότι ήταν ο ίδιος που χτυπούσε μανιωδώς το κουδούνι της οικίας ενόσω συνομιλούσε με τα παιδιά. Από το έντονο, επίμονο και συνεχές χτύπημα (συνέχιζε αδιάκοπα επί πέντε λεπτά), κατάλαβα ότι οι διαθέσεις του δεν θα μπορούσε να είναι καλές.

Μην το χάσεις:  «Η Σαπφώ Νοταρά μου έλεγε πως δεν μπορούσε να παίξει επειδή την κοιτάζω ερωτικά!

Στο σημείο αυτό να διευκρινίσω ότι η συγκεκριμένη ημέρα δεν ήταν μέρα που θα έβλεπε τα παιδιά ούτε καν μας είχε ενημερώσει για την επίσκεψή του αυτή.

Βγαίνοντας στο μπαλκόνι προκειμένου να τον ρωτήσω σχετικά με την επίσκεψή του αυτή και την έντονη επιμονή του, άρχισε απρόκλητα να βρίζει και να λέει: “Άνοιξε, μωρή πατσαβούρα, γαμ…, από μένα ζεις, είσαι ένα τίποτα” και άλλες παρεμφερείς εκφράσεις ίδιου λεκτικού επιπέδου.

Η παρουσία του και η συμπεριφορά του αυτή φυσικό επόμενο ήταν να αναστατώσουν τα παιδιά μου.

Αυτονόητο ήταν ότι, λόγω των προηγούμενων εμπειριών μου και των επανειλημμένων κακοποιήσεων που είχα υποστεί, δεν υπήρχε περίπτωση να επιτρέψω σε αυτόν τον άνθρωπο να εισέλθει στην κατοικία μου και να αναστατώσει την ηρεμία μας.

Στα παιδιά δημιουργήθηκε έντονη συναισθηματική φόρτιση, μη κατανοώντας τους λόγους που δεν επιτρέπω στον πατέρα τους να εισέλθει, δεδομένου ότι στην προσπάθειά μου να τα προστατέψω από τα δικά μου άσχημα βιώματα ουδέποτε τους έχω αναφέρει έστω και μία φορά τις εμπειρίες που έχω ζήσει από τον πατέρα τους και πρώην σύζυγό μου.

Η αντίδρασή μου ήταν να εξαπολύσω απειλές ότι θα καλέσω περιπολικό να τον απομακρύνει από την οικία μου, ενώ ο ίδιος με πλήρη αναισθησία απαντούσε πρόστυχα».


Ευαγγελία Μπάρλα

Όταν μάλιστα η ίδια του ζήτησε να σεβαστεί το γεγονός ότι είναι η μητέρα των δύο παιδιών του, εκείνος, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, απάντησε σε έντονο ύφος:

«Στα αρχ… μου αν είσαι μάνα των παιδιών μου, εγώ σαν υπάλληλο σε βλέπω, μωρή, σε πληρώνω για να τα μεγαλώνεις, θα σε λιώσω εγώ, να μου το θυμηθείς, και όποτε θέλω μπορώ να σου πάρω την επιμέλεια γιατί έχω χρήματα».

Ένα ευτυχισμένο (;) ζευγάρι

Όσοι έζησαν από κοντά τις -τόσο μακρινές- ευτυχισμένες ημέρες του ζευγαριού μιλούν σήμερα για έναν έντονο, θυελλώδη έρωτα που μάλλον αναμενόμενα κατέληξε σε έναν ευθέως ανάλογο επεισοδιακό χωρισμό.

Ο ιδιοκτήτης των ζαχαροπλαστείων «Fresh» -εξαγόρασε την αλυσίδα μαζί με τα αδέλφια του Αντώνη και Βαλεντίνη από τον Στέλιο Παρλιάρο το 2003- και η γραμματέας σε ισχυρό εφοπλιστικό ελληνικό όμιλο Λίλα Μπάρλα γνωρίστηκαν στις αρχές του 2007.

Λέγεται ότι επρόκειτο για έναν σαρωτικό έρωτα, ο οποίος επισφραγίστηκε δύο χρόνια αργότερα με γάμο στον Αγιο Διονύση της Βάρκιζας και ενώ η νύφη ήταν ήδη έγκυος στο πρώτο τους παιδί, τον πεντάχρονο σήμερα Γιώργο.

Μπορεί τον Μάιο του 2010 η οικογένεια Κρασσά να υποδεχόταν το νέο μέλος της, τη μικρή Μικαέλα-Εριέττα, πολλοί όμως εικάζουν πως η σχέση του ζευγαριού είχε ήδη διαρραγεί.

Μην το χάσεις:  Πανικόβλητη στους συμβολαιογράφους η Ελένη Μενεγάκη: Φτιάχνει την διαθήκη της σοκαρισμένη με το πρόβλημα υγείας που την «χτύπησε»! – Η απίστευτη περιουσία που αφήνει πίσω της και κυρίως σε ποιον

Έναν χρόνο αργότερα, τον Ιούνιο του 2011, ο χωρισμός από κλίνης και τραπέζης του Ηλία Κρασσά και της Λίλας Μπάρλα επιβεβαιώθηκε με τη σύναψη μεταξύ τους ιδιωτικού συμφωνητικού, μέχρι την έκδοση του συναινετικού διαζυγίου τους το 2012.

….

Ο αστραπιαίος έρωτας, η πρόταση γάμου εξπρές και ο γάμος αλά γαλλικά

Πολλοί ξαφνιάστηκαν από την κεκτημένη ταχύτητα του έρωτα του Ηλία Κρασσά με τη Βίκυ Καγιά και ακόμη περισσότεροι έμειναν άναυδοι στην ανακοίνωση του γάμου τους. Ηταν και οι δύο φρεσκοχωρισμένοι -εκείνος απόν το δεσμό του με την Εύη Βατίδου, εκείνη με νωπή ακόμη την υπογραφή στο διαζύγιό της από τον Νίκο Κριθαριώτη-, όταν το φθινόπωρο του 2013 συναντήθηκαν για αυστηρώς επαγγελματικούς λόγους. Ο ιδιοκτήτης των ζαχαροπλαστείων «Fresh» έβλεπε τότε στο πρόσωπο της Βίκυς Καγιά την ιδανική μούσα για τη διαφημιστική καμπάνια της οικογενειακής επιχείρησης. Σύντομα θα ανακάλυπτε και εκείνο της μέλλουσας συζύγου του. Ηταν η επιτομή του πρωτοσέλιδου έρωτα.

Στα μέσα Ιουλίου του 2014 ο Ηλίας Κρασσάς και η Βίκυ Καγιά αναχώρησαν για ένα προγραμματισμένο ταξίδι στο Παρίσι και τη Eurodisney. Μάλιστα είχαν μαζί και τα δύο παιδιά του, τα οποία λέγεται πως τρέφουν ιδιαίτερη συμπάθεια για τη νέα σύντροφο του πατέρα τους. Θρυλείται πως στο πάρκο της Eurodisney, στο ειδυλλιακό, παραμυθένιο περιβάλλον με τις πριγκίπισσες και τους εμβληματικούς καρτουνίστικους ήρωες ο Ηλίας Κρασσάς πρότεινε στη Βίκυ Καγιά να γίνει γυναίκα του.

Το «I dο» της έθεσε σε εφαρμογή το μυστικό σχέδιο που με μεθοδικότητα είχε εξυφάνει ο σύντροφός της. Δηλαδή τον πολιτικό γάμο την επομένη κιόλας, στις 18 Ιουλίου, παρουσία των γονιών του επιχειρηματία, των παιδιών του, αλλά και ελάχιστων στενών φίλων των νεονύμφων.

Η φωτογραφία της ανθοδέσμης που ανέβασε λίγες ημέρες αργότερα η Βίκυ Καγιά στο Instagram προσυπέγραψε του λόγου το αληθές. Φαίνεται όμως πως ο δεύτερος γάμος του Ηλία Κρασσά του απομύζησε όλα τα αποθέματα αβρότητας και τρυφερότητας.

Αυτό τουλάχιστον αφήνει να εννοηθεί η πρώην σύζυγός του στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων:

«Αξιοσημείωτο είναι, εκτός των άλλων, ότι στις 17/07/2014 παραβιάζοντας δικαστική απόφαση ταξίδεψε με τα παιδιά μου στο εξωτερικό, χωρίς καν να έχω την παραμικρή ενημέρωση!

Στην προσπάθειά μου να επικοινωνήσω μαζί τους ουδέποτε ανταποκρίθηκε στις τηλεφωνικές μου κλήσεις παρά μόνο για να με απειλήσει με φράσεις όπως: “Αντε γαμ…, μην ξαναπάρεις, μωρή καρι…!” (για το συμβάν αυτό έχω καταθέσει μήνυση στο Α.Τ. Γλυφάδας)».


Η Βίκυ Καγιά αποτυπώνει τις ευτυχισμένες στιγμές με τον σύζυγό της κατά τον μήνα του μέλιτος για να τις μοιραστεί αργότερα με τους φίλους και τους ακόλουθούς της στο Instagram

Πηγές: protothema.gr