Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες,ταξί το οποίο ήταν… για πολλή ώρα παρκαρισμένο στην οδό Κοκκιναρά στην Κηφισιά κινητοποίησε διερχόμενο πολίτη, ο οποίος κάλεσε την Άμεση Δράση ενημερώνοντας για νεκρό οδηγό.
Άμεση ήταν η κινητοποίηση ομάδων της ΔΙ.ΑΣ., για να διαπιστώσουν τελικά ότι επρόκειτο απλά για έναν οδηγό που ξεκουραζόταν.
Μετά από συνομιλία με τον οδηγό του ταξί, ο οποίος ήταν φανερά ανήσυχος με την ξαφνική κινητοποίηση των αρχών, πληροφορηθήκαμε πως ο οδηγός ξεκουραζόταν και πως τελικά κινητοποιήθηκαν αδίκως οι ομάδες της ΔΙ.ΑΣ.
Νεκρός από σφαίρα οδηγός ταξί στην Καστοριά! Συναγερμός στην Αστυνομία
Το Alldaynews.gr σας ζητά ταπεινά συγνώμη για την αναστάτωση – Σκοπός μας δεν είναι η διασπορά ψευδών ειδήσεων…
Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.gr
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.












![Alldaynews.gr Άδωνις Γεωργιάδης: Ισχυρίζεται σε ζωντανή μετάδοση ότι τα εστιατόρια δεν έχουν μείωση τζίρου, επικαλείται το ChatGPT, ρωτάει το ChatGPT κι αυτό τον βγάζει… ψεύτη [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/09/adonis-chat-gpt-FB-75x75.jpg)






























![Alldaynews.gr Άδωνις Γεωργιάδης: Ισχυρίζεται σε ζωντανή μετάδοση ότι τα εστιατόρια δεν έχουν μείωση τζίρου, επικαλείται το ChatGPT, ρωτάει το ChatGPT κι αυτό τον βγάζει… ψεύτη [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/09/adonis-chat-gpt-FB-360x180.jpg)






























































