Η Νέα Δημοκρατία ζητά να απολυθεί δημοσιογράφος επειδή δεν τους άρεσε η ανάρτηση που έκανε στο Facebook!

0
337

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η στέλνει την ελευθερία του λόγου …περίπατο επειδή δεν βολεύεται με τα όσα γράφει …κάποιος δημοσιογράφος!

Το παράλογο είναι ότι δεν πρόκειται για δημοσιογράφο που μίλησε σε εκπομπή, αλλά πρόκειται για ανάρτηση σε κοινωνικό δίκτυο και στο προσωπικό της προφίλ – ούτε καν σε σελίδα!

Τι ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία για την δημοσιογράφο:

«Η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια της πολιτικής εκπομπής της Ε.Ρ.Τ. «Αίθουσα Σύνταξης», Κατερίνα Ακριβοπούλου, συνεχίζει τις υβριστικές και χλευαστικές επιθέσεις εναντίον του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το έκανε για άλλη μια φορά σήμερα, με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει για τη δημοσιογράφο της : «Φροντίζει καθημερινά να αποδεικνύει ότι δεν έχει καμία σχέση με την αντικειμενικότητα. Προφανώς, αισθάνεται ότι πληρώνεται με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων, όχι για να κάνει σωστά τη δουλειά της, αλλά για να επιδεικνύει όλο της το μίσος για τους πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης. Αν η διοίκηση της Ε.Ρ.Τ. δεν θέλει να είναι ταυτισμένη με τέτοιου είδους γκεμπελισμούς, οφείλει να προχωρήσει στην άμεση απομάκρυνσή της».

Πάντως, μετά την αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η δημοσιογράφος κατέβασε την επίμαχη ανάρτηση από το προφίλ της στο .

Σε αυτή φέρεται να εμφανιζόταν ο πρόεδρος της ΝΔ, ως επαίτης, κρατώντας ένα χαρτόνι με το αίτημα για εκλογές.

Δείτε την ανάρτηση:

Και παλαιότερα είχε το ίδιο αίτημα η Νέα Δημοκρατία!

Την απόλυσή της είχε ζητήσει στο παρελθόν και ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Ανδρέας Ψυχάρης γιατί στην παρακάτω φωτογραφία «είδε» χειρονομία που προσβάλλει (!) τους τηλεθεατές.

Πλέον, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο, στο μέλλον η ΝΔ να ζητάει ακόμα και απελάσεις, όσων θεωρεί «ανεπιθύμητους»…!

κατά ΝΔ για το αίτημα απομάκρυνσης δημοσιογράφου της ΕΡΤ

«Η νοοτροπία της φίμωσης και της λογοκρισίας παραμένει βαθιά ριζωμένη αντίληψη για το κόμμα»

«Είναι πρωτοφανές για ένα κόμμα να ζητά, μέσω ανακοίνωσης, την απόλυση δημοσιογράφου, και μάλιστα για ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιο του για την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «η νοοτροπία της φίμωσης και της λογοκρισίας της αντίθετης άποψης, με κορυφαία πράξη το επαίσχυντο «μαύρο» στην ΕΡΤ παραμένει βαθιά ριζωμένη αντίληψη για το κόμμα της ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη, όσο κι αν ορκίζεται, κατά τα άλλα, στον φιλελευθερισμό».

Πηγές: newsbeast.gr

loading...