Φρικτό περιστατικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου οδηγός ΚΤΕΛ δέχθηκε άγρια επίθεση όταν ζήτησε από δύο νεαρούς να μετακινήσουν το μηχανάκι τους από στάση λεωφορείου.
Πώς ξεκίνησε το επεισόδιο
Όλα εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα (21 Απριλίου 2025), όταν λεωφορείο του ΚΤΕΛ Σερρών, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο της γραμμής 67 του ΟΣΕΘ, έφτασε στο Τριάδι Θεσσαλονίκης.
Ο οδηγός προσπάθησε να σταματήσει στη στάση, αλλά διαπίστωσε ότι δύο νεαροί είχαν σταθμεύσει μπροστά της το μηχανάκι τους. Προσπάθησε να τους ειδοποιήσει κάνοντας σήμα με τα φώτα, ωστόσο εκείνοι αδιαφόρησαν και δεν το απομάκρυναν.
Η στιγμή της επίθεσης
Μόλις ο οδηγός άνοιξε την πόρτα για να επιβιβάσει επιβάτες, οι δύο ανήλικοι μπήκαν στο λεωφορείο και άρχισαν να τον χτυπούν με τα κράνη τους στο κεφάλι και σε διάφορα άλλα σημεία του σώματός του. Ο οδηγός διακομίστηκε άμεσα σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.
Παράλληλα, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταφορών, Κωνσταντίνο Κυρανάκη, στον οποίο περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν. Ο κ. Κυρανάκης του ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση και διαβεβαίωσε ότι τέτοιες πράξεις δεν θα μείνουν ατιμώρητες.
Τι αναφέρει η σύζυγός του
Η σύζυγος του οδηγού μίλησε στο newsit.gr και περιέγραψε τις στιγμές τρόμου:
«Αυτή τη στιγμή είμαστε στη Χειρουργική. Έχει τραυματιστεί και στο αυτί και στο μάτι. Είναι σοκαρισμένος. Οι νεαροί αυτοί είχαν κλείσει τη στάση με το μηχανάκι τους και δεν έφευγαν. Δεν μπορούσε να επιβιβάσει σωστά τον κόσμο. Στη συνέχεια, χτυπούσαν τις πόρτες και μετά μπήκαν μέσα κι άρχισαν να χτυπάνε τον σύζυγό μου με τα κράνη τους. Είχε και κόσμο μέσα, αλλά κανένας δεν μίλησε. Ήρθε κι η αστυνομία μετά. Του μίλησε και ο κ. Κυρανάκης. Επικοινώνησε μαζί του», δηλώνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έχουν καταφέρει να φτάσουν πολύ κοντά στην ταυτοποίηση των δύο δραστών, ενώ αναμένεται να προχωρήσουν άμεσα σε περαιτέρω ενέργειες.
Τώρα όλες οι ειδήσεις του alldaynews.gr στο Google News.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.