ΝΔ: Νέο επεισόδιο αποδοκιμασίας βουλευτή από μέλη της «γαλάζιας» παράταξης (Video)

Στα ύψη είναι η κόντρα του υποψήφιου δημάρχου Καρδίτσας Κώστα Γκαβογιάννη με τους Λευτέρη Αυγενάκη και Κώστα Τσιάρα μετά τη χθεσινή εκδήλωση, όταν ο  βουλευτής Καρδίτσας κ. Τσιάρας αναφέρθηκε μόνο στην υποψηφιότητα και στη στήριξη του Β. Τσιάκου, ενός εκ των τριών υποψηφίων που κατεβαίνουν στις δημοτικές εκλογές και οι οποίοι προέρχονται από τον χώρο της Ν.Δ.

Οι αποδοκιμασίες ήταν έντονες και έχουν θορυβήσει το κόμμα τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και στην Πειραιώς.

Μην το χάσεις:  Ταχιάος: Για αντιπερισπασμό προσπάθησαν να αρπάξουν το βρέφος συγγενούς μου - Τους έπιασαν Αφρικανοί μικροπωλητές (video)

Τόσο ο Κώστας Γκαβογιάννης όσο και ο Κώστας Παπαλός ήταν παρόντες στην εκδήλωση και φυσικά ήταν οι πρωταγωνιστές των όσων συνέβησαν.

Έντονες ήταν οι δήλωσεις του Κ. Γκαβογιάννη σε επικοινωνία που είχε μαζί του το voreini.gr ότι «ο πραγματικός αγώνας τώρα αρχίζει, δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε κάτω από τις κομματικές βλέψεις του Τσιάρα ο οποίος το μόνο που κοιτάζει είναι το δικό του πολιτικό μέλλον.

Δεν είναι δραγουμάνος, δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει, δεν μπορεί να μεθοδεύει πράγματα που αφορούν τον κόσμο της Καρδίτσας, αυτά ας τα κρατήσει για την δική του «οικογένεια».

Μην το χάσεις:  Πέθανε ο εκδότης Γιάννης Γιαννίκος

Αφού κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται την πολιτική διάλεκτο ήρθε η ώρα της «γλώσσας του πεζοδρομίου» τα αστεία τελειώσανε, δεν θα γίνουμε υποτακτικοί κανενός βουλευτή, ούτε το χαρέμι του»

Υπενθυμίζεται ότι και ο Λευτέρης Αυγενάκης κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην  είχε θερμό επεισόδιο με μέλος του κόμματος και τους χώρισε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Πηγές: topontiki.gr, voreini.gr

loading...