Μίλησε για τις τελευταίες ώρες της πρώην συζύγου του Τζέσυ Παπουτσή και δεν άντεξε… (Video)

Ο θάνατος της Τζέσυ Παπουτσή τον περασμένο Ιούλιο σκόρπισε τη θλίψη τόσο στον καλλιτεχνικό χώρο όσο στους δικούς της ανθρώπους.

Ο πρώην σύζυγός της, Θάνος Καληώρας παραβρέθηκε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και κλήθηκε να μιλήσει για το θλιβερό γεγονός, κάτι που όπως εξομολογήθηκε ο ηθοποιός τον αιφνιδίασε καθώς δεν έχει αναφερθεί ξανά δημοσίως σε αυτό.

«Με αιφνιδιάζεις γιατί δεν έχω μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα και μου είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί βιώσαμε με τον Γιάννη και τον Γιώργο μια πολύ δύσκολη κατάσταση που δεν περιμέναμε να έχει αυτό το τέλος.

Όταν έπαθε αυτό και πήγαμε στο νοσοκομείο εκείνο το βράδυ, από εκείνη τη στιγμή και μέχρι να φύγει, που δεν το ήξερε κανείς παρά 4-5 άτομα, δεν είχε επικοινωνία και δεν κατάλαβε τίποτε.

Αυτό ήταν το πιο βασικό από όλα γιατί οι δυόμισι μήνες ήταν πολύ βασανιστικοί, ταλαιπωρία για έναν άνθρωπο όταν είναι σε αυτή την κατάσταση με όλα αυτά που συνέβησαν.

Δεν είχε επαφή με το περιβάλλον, πολύ λίγο την πρώτη μέρα που έγινε η επέμβαση. Από εκεί και πέρα, το κώμα, οι συνεχής επιπλοκές, δεν είχε καμία ουσιαστική επαφή με κανέναν.

Την προηγούμενη μέρα ήταν η γιορτή της μητέρας, την πήγαμε με τον Γιάννη να κάνει τη θεραπεία της, ήταν καλά. Ξαφνικά έγινε αυτό και από εκείνο το σημείο και μετά δεν επανήλθε» είπε εμφανώς συγκινημένος.

Μην το χάσεις:  Γνωστή Ελληνίδα εξομολογήθηκε: Στο σχολείο με φώναζαν χοντρή μέχρι να μάθουν το όνομά μου

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:

loading...