Εφιαλτικές στιγμές έζησε το βράδυ της περασμένης Κυριακής (21/4) στη Λάρισα μία 42χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία η οποία διαμένει σε διαμέρισμα με έναν 45χρονο άνδρα από το Αφγανιστάν.
ιδικότερα, η γυναίκα απευθύνθηκε το βράδυ της Δευτέρας (22/4) στις Αρχές και κατήγγειλε ότι ο 45χρονος Αφγανός της επιτέθηκε μέσα στη νύχτα και την βίασε.
Για την υπόθεση ενημερώθηκε ο εισαγγελέας και παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση. Η γυναίκα ενημερώθηκε αναφορικά με τις δομές φιλοξενίας στην περιοχή και της χορηγήθηκε σχετικό έγγραφο.
Ο 45χρονος αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.





![Alldaynews.gr Τραγωδία στην Σύρο: Έπινε το Tσιπουράκι του, τον Tσίμπησε Mέλισσα και Ξεψύχησε λίγο Aργότερα[photo]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2022/11/ekav_melissa-75x75.jpg)















![Alldaynews.gr Τραγωδία στην Σύρο: Έπινε το Tσιπουράκι του, τον Tσίμπησε Mέλισσα και Ξεψύχησε λίγο Aργότερα[photo]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2022/11/ekav_melissa-360x180.jpg)





















































































