Βαρύς ξυλοδαρμός. Τον χτύπησαν με ξύλα – Μεταφέρθηκε αναίσθητος στο νοσοκομείο.
Ένα ακόμη άσχημο συμβάν σημειώθηκε τη νύχτα της Παρασκευής στον Άγιο Νικόλαο.
Σύμφωνα με το anatolh.com, πρόκειται για τον ξυλοδαρμό ενός νεαρού που εργάζεται στην περιοχή μας ως σερβιτόρος, από δυο άτομα που διαμένουν μόνιμα στον Άγιο Νικόλαο.
Το συμβάν σημειώθηκε στο λιμάνι Αγίου Νικολάου έξω από κατάστημα.
Ο νεαρός που χτυπήθηκε άσχημα με ξύλα, διακομίσθηκε αναίσθητος στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου όπου και νοσηλεύεται, έχοντας υποστεί διάσειση και βαριές κακώσεις σε διάφορα σημεία του σώματος του.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.















































![Alldaynews.gr Άδωνις Γεωργιάδης: Ισχυρίζεται σε ζωντανή μετάδοση ότι τα εστιατόρια δεν έχουν μείωση τζίρου, επικαλείται το ChatGPT, ρωτάει το ChatGPT κι αυτό τον βγάζει… ψεύτη [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/09/adonis-chat-gpt-FB-360x180.jpg)























































