Τραγική είδηση είδε το φως της δημοσιότητας πριν από λίγο, ανήμερα Καθαράς Δευτέρας…
Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 17χρονος χθες τα ξημερώματα στους Νέους Επιβάτες. Ο ανήλικος σύμφωνα με το thousandnews βρέθηκε κρεμασμένος από συγγενείς του σήμερα το πρωί.
Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία, όμως ο 17χρονος ήταν ήδη νεκρός. Τα αίτια που οδήγησαν τον ανήλικο σε αυτή του την πράξη παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα.
Ο νεαρός να σημειωθεί πως φοιτούσε στο ΕΠΑΛ Επανομής. Οι συμμαθητές του μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για τον φίλο τους.
Πηγή: thousandnews
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.













































![Alldaynews.gr Χριστίνα Παππά: «Ήμουν καταπιεσμένη από το σπίτι κι έτρωγα το ξύλο της αρκούδας»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2021/10/xristina_pappa-360x180.jpg)


























































