Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Κοζάνη και συγκεκριμένα στο 3ο Γυμνάσιο.
Δύο ανήλικοι, αλβανικής καταγωγής, έστησαν καρτέρι σε συνομήλικό τους προκειμένου να λύσουν τις… διαφορές τους σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδα kozanilife.gr.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο 17χρονοι επιτέθηκαν στον συνομήλικό τους, την ώρα που το παιδί είχε τελειώσει την προπόνηση και φαίνεται να τον χτύπησαν στο κεφάλι. Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, είδαν να χτυπούν τον συνομήλικό τους, ελληνικής καταγωγής με μπουνιές στο κεφάλι.
Οι ανήλικοι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ εκείνη την ώρα στο σημείο βρέθηκε αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και αφού είδε το περιστατικό, παρενέβη και ειδοποίησε τις Αρχές.
Οι δύο ανήλικοι οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο για τα περαιτέρω.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.


















![Alldaynews.gr Έλληνες celebrities που άλλαξαν το όνομά τους – Ποιός είναι ο Πάκας και ποιά η Καρπούζη; [photos]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/07/hristos-politis-75x75.jpg)
















![Alldaynews.gr Νεαρός στη λαϊκή τα “Χώνει” στα γερόντια: «Ρε μ@.@κες – Θα πεθάνετε ρε πάτε καλα;»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/03/laiki-360x180.jpg)






![Alldaynews.gr Έλληνες celebrities που άλλαξαν το όνομά τους – Ποιός είναι ο Πάκας και ποιά η Καρπούζη; [photos]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/07/hristos-politis-360x180.jpg)





























































