Νέα εστία υπερμετάδοσης του κορωνοϊού εντοπίστηκε σε εργοστάσιο στη δυτική Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με το MEGA, 14 εργαζόμενοι στο συγκεκριμένο εργοστάσιο βρέθηκαν θετικοί στον νέο ιό.
Αμέσως σήμανε συναγερμός στις υγειονομικές αρχές και τέθηκαν σε ισχύ τα σχετικά πρωτόκολλα, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η ιχνηλάτηση των επαφών τους, αλλά και τεστ σε άλλους εργαζόμενους.
Οι χώροι της εταιρείας απολυμαίνονται, ενώ αναμένονται σχετικές οδηγίες από τον ΕΟΔΥ.
Το Σάββατο εντοπίστηκαν 32 κρούσματα στη Θεσσαλονίκη, τα 14 εκ των οποίων προέρχονται από τη συγκεκριμένη επιχείρηση, η οποία βρίσκεται σε περιοχή του δήμου Δέλτα και συγκεκριμένα στα Διαβατά.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.




![Alldaynews.gr Άδωνις Γεωργιάδης: Ισχυρίζεται σε ζωντανή μετάδοση ότι τα εστιατόρια δεν έχουν μείωση τζίρου, επικαλείται το ChatGPT, ρωτάει το ChatGPT κι αυτό τον βγάζει… ψεύτη [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/09/adonis-chat-gpt-FB-75x75.jpg)




































![Alldaynews.gr Άδωνις Γεωργιάδης: Ισχυρίζεται σε ζωντανή μετάδοση ότι τα εστιατόρια δεν έχουν μείωση τζίρου, επικαλείται το ChatGPT, ρωτάει το ChatGPT κι αυτό τον βγάζει… ψεύτη [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/09/adonis-chat-gpt-FB-360x180.jpg)

































































