Ο 59χρονος έπασχε από σακχαρώδη διαβήτη και εισήχθη σε ΜΕΘ στις 14 Σεπτεμβρίου
Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών λόγω επιπλοκών του κορωνοϊού, καθώς ένας 59χρονος ιερέας, που νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ, έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Παρασκευής.
Ο άτυχος άντρας, που έπασχε από σακχαρώδη διαβήτη, νοσηλεύοταν αρχικά σε απλή κλίνη, ενώ εισήχθη σε μονάδα εντατικής θεραπείας στις 14 Σεπτεμβρίου.
Με τον θάνατό του, ο συνολικός αριθμός νεκρών στη χώρα ανήλθε στους 370.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.




























![Alldaynews.gr Νεαρός στη λαϊκή τα “Χώνει” στα γερόντια: «Ρε μ@.@κες – Θα πεθάνετε ρε πάτε καλα;»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/03/laiki-360x180.jpg)



![Alldaynews.gr Δείτε πώς θα κατοχυρώσετε σύνταξη στα 60 [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/10/syntaxi-360x180.jpg)










































































