Κατσίκες, μεθυσμένοι, κουδούνια και τηλέφωνα μέσα στο παραβάν – Ιστορίες από εκλογικά κέντρα της Κρήτη

Κάποιοι δικαστικοί αντιπρόσωποι πάντως στάθηκαν …τυχεροί στο θέμα των εφορευτικών επιτροπών και σε συνδυασμό με την εμπειρία τους μπόρεσαν να διαχειριστούν σωστά τη διαδικασία ακόμα και σε μεγάλα εκλογικά τμήματα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πατρίς», δεν έλειψαν βέβαια και τα ευτράπελα.

Δικαστική αντιπρόσωπος θέλησε να βοηθήσει ηλικιωμένο και μπήκε μαζί του μέσα στο παραβάν αλλά το… μετάνιωσε. Ο δύσμοιρος παππούς είχε «λερωθεί» με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι «ασφυκτική». Έκανε την καρδιά της πέτρα μέχρι να τελειώσει το μαρτύριο.

Μην το χάσεις:  Άγριο έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα: Με σακούλα στο κεφάλι και μέσα στα αίματα η 48χρονη Κινέζα

Σε εκλογικό τμήμα σε χωριό του δήμου Ηρακλείου ο ψηφοφόρος που ήταν και μέλος της εφορευτικής επιτροπής εδέησε να εμφανιστεί λίγα λεπτά πριν από το κλείσιμο της κάλπης.

Τρεκλίζοντας από τη μέθη και με το αντικριστό να έχει σταμπάρει την μπλούζα του, έφθασε στο εκλογικό τμήμα με ένα… κοπάδι αίγες. Και ντριν-ντριν τα κουδουνάκια των ζώων. «Αν σας ενοχλούν τα κουδούνια από τις αίγες, να φύγω». «Προς Θεού, προηγούνται οι αίγες» του απάντησε η δικαστική αντιπρόσωπος.

Μην το χάσεις:  Ήθελε να μοιάσει στη Barbie και το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει (pics)

Φοβερή αίσθηση προκάλεσε σε δικαστική αντιπρόσωπο που ήταν σε εκλογικό τμήμα στο λεγόμενο αστικό Ηράκλειο το… επίπεδο των ψηφοφόρων.

Οι περισσότεροι είχαν πλήρη άγνοια για τις ευρωεκλογές, δεν ήθελαν να ψηφίσουν και επέλεγαν στην τύχη ένα ψηφοδέλτιο με κριτήριο το όνομα ή το λογότυπο.

Και επειδή η ψηφοφορία είναι μυστική, ψηφοφόρος μπήκε στο παραβάν, μπερδεύτηκε, ξέχασε ονόματα και ζήτησε οδηγίες από το κινητό. «Έλα ρε, ποιον μου είπες να ψηφίσω;».

Πηγή: topontiki.gr

loading...