Καλιφόρνια: Για να μην τρομάξει η κόρη του της τραγουδάει καθώς περνάνε μέσα από τις φλόγες

Υπόκλιση! Πατέρας τραγουδούσε στην τρίχρονη κόρη του περνώντας τις φλόγες!

Δωρεάν μαθήματα διαχείρισης κρίσης παραδίδει ένας πατέρας που προσπαθεί να ξεφύγει από την φωτιά στην Καλιφόρνια.

Υπάρχει μια έκφραση που λέει «δεν φορούν όλοι οι ήρωες κάπα» και χρησιμοποιείται όταν κάποιος κάνει μια ηρωική πράξη χωρίς να είναι… σούπερ ήρωας.

Ε, λοιπόν, αυτή η φράση θα πρέπει να… κατοχυρωθεί για αυτόν τον άνδρα, που με μνημειώδη ψυχραιμία προσπαθεί να σώσει την ζωή της κόρης του, περνώντας μέσα από την φλόγες στην θηριώδη φωτιά στην Καλιφόρνια.

Μέχρι στιγμής η πυρκαγιά έχει κοστίσει την ζωή εννέα ανθρώπων κι έχει κάνει στάχτες ολόκληρες ζωές και αμέτρητες εκτάσεις γης…

Ένα βίντεο που βλέπει το «φως» της δημοσιότητας, είναι πραγματικά συγκλονιστικό. Ο άνδρας που πρωταγωνιστεί, παραδίδει μαθήματα για το πώς θα πρέπει να συμπεριφέρονται οι γονείς σε περιπτώσεις κρίσης. Και τι κρίση ήταν αυτή…

Συγκλονιστικές στιγμές

Ο άνδρας βρίσκεται πίσω από το τιμόνι και δίπλα του η κορούλα του, μόλις τριών ετών. Καταγράφει τις εφιαλτικές στιγμές με το κινητό του τηλέφωνο.

Μην το χάσεις:  Πώς να κάνετε εσωτερικό καθαρισμό και απολύμανση στο πλυντήριο πιάτων

Βρίσκονται στο αυτοκίνητο και τριγύρω… κόλαση. Φλόγες στα αριστερά, φλόγες στα δεξιά, πυκνός καπνός και πολλή κίνηση στο δρόμο, με ανθρώπους να προσπαθούν να ξεφύγουν από την φωτιά στην Καλιφόρνια.

Μέσα στο όχημα, όμως, η απόλυτη αντίθεση. Επικρατεί ηρεμία: Η κόρη του άνδρα παρατηρεί τις απίστευτες εικόνες μιλώντας για την πυρκαγιά και ο πατέρας της με Ολύμπια ψυχραιμία της λέει:

«Μάντεψε. Δεν θα πιάσουμε φωτιά εντάξει; Θα μείνουμε μακριά της. Θα είμαστε μια χαρά. Εντάξει; Τα πάμε μια χαρά». Η φωνή του είναι ήρεμη, σα να μη συμβαίνει τίποτα, σα να είναι με την κόρη του για… βόλτα στο πάρκο!

Κι όμως έξω από το αυτοκίνητο οι φλόγες μαίνονται. Ο άνδρας δεν χάνει ούτε για ένα δευτερόλεπτο την ψυχραιμία του. Και τότε ξεκινά να της τραγουδά για να μην φοβηθεί η κορούλα του…

Μην το χάσεις:  «Η σφαγή δεν είναι γιορτή» - Διαμαρτυρία των vegan για το σούβλισμα του αρνιού στην πλατεία Συντάγματος

Η μικρή κάποια στιγμή λέει: «Ναι, πρέπει να φύγουμε» και ο πατέρας της απαντά, σταθερά με ήρεμη φωνή: «Πρέπει ναι, θα φύγουμε».

Λίγο μετά η μικρή λέει «θα πιάσουμε φωτιά». Και ο πατέρας απαντά σχεδόν… θεατρικά για να την κρατήσει ήρεμη: «Όχι, θα φύγουμε από εδώ«, μπλέκοντας και ένα από τα αγαπημένα παιδικά της μικρής!

Την ίδια ώρα ακούγονται κόρνες και σειρήνες από πυροσβεστικά! Ο πατέρας κατάφερε τελικά να ξεφύγει από την φωτιά στην Καλιφόρνια. «Κοίτα, περάσαμε», λέει και η μικρή απαντά: «Ναι, τα κατάφερες«!

«Μαζί τα καταφέραμε» της λέει ο μπαμπάς της σε μια στιγμή πραγματικά συγκλονιστική…

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: newsit