Τραγωδία σημειώθηκε στο Βόλο, που «δοκιμάζεται» άγρια από την κακοκαιρία Daniel.
Το πρωί της Τρίτης (05.09.23) ήρθε η θλιβερή είδηση του πρώτου νεκρού.
Νεκρός εντοπίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες απο το thenewspaper.gr, οδηγός που το αυτοκίνητό του παρασύρθηκε από το ρέμα της Αγίας Αικατερίνης στον Βόλο.
Νεκρός είναι ένας άνδρας περίπου 70 χρονών, αγνώστων προς το παρών στοιχείων, ο οποίος στις 9.20 σήμερα το πρωί, καταπλακώθηκε από τοίχο.
Σύμφωνα με πληροφορίες απο το magnesianews.gr, ο άτυχος άνδρας βρήκε από το σπίτι του, στην περιοχή του Άνω Βόλου, μεταξύ Αγ. Γεωργίου Μπαξέδων και Ανακασιάς, για να πάει σε χώρο που είχε πρόβατα, αλλά δεν πρόλαβε να φτάσει, καθώς στη διαδρομή, καταπλακώθηκε από τοίχο που υποχώρησε, πιθανόν από το βάρος του νερού.

Ομάδα της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής υπηρεσίας μαζί με κλιμάκιο του Δήμου Βόλου βρίσκεται στο σημείο και διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό της σορού του.
Πρόκειται για κτηνοτρόφο που κατευθυνόταν προς τα ζώα του.
Κακοκαιρία «Ντάνιελ»: Πλημμύρισαν δρόμοι και σπίτια – Εγκλωβισμένοι οδηγοί στον περιφερειακό Βόλου
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.













![Alldaynews.gr Άδωνις Γεωργιάδης: Ισχυρίζεται σε ζωντανή μετάδοση ότι τα εστιατόρια δεν έχουν μείωση τζίρου, επικαλείται το ChatGPT, ρωτάει το ChatGPT κι αυτό τον βγάζει… ψεύτη [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/09/adonis-chat-gpt-FB-75x75.jpg)






























![Alldaynews.gr Άδωνις Γεωργιάδης: Ισχυρίζεται σε ζωντανή μετάδοση ότι τα εστιατόρια δεν έχουν μείωση τζίρου, επικαλείται το ChatGPT, ρωτάει το ChatGPT κι αυτό τον βγάζει… ψεύτη [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/09/adonis-chat-gpt-FB-360x180.jpg)































































