Η τηλεοπτική κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Λάκη Λαζόπουλο ανεβαίνει πλέον σε άλλο επίπεδο, με τον παρουσιαστή του ANT1 να απαντά σε εξαιρετικά υψηλούς τόνους μετά τα όσα ειπώθηκαν στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».
Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε δημόσια μέσα από την εκπομπή του, κατηγορώντας τον Λάκη Λαζόπουλο για διαστρέβλωση των λεγομένων του και αφήνοντας ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο δικαστικής διαμάχης.
Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα
Λίγο πριν από διαφημιστικό διάλειμμα στην εκπομπή του ANT1, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε με έντονο ύφος στα σχόλια που έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος στο Mega.
«Επειδή έχω βαρεθεί με τους κομπλεξικούς και τους εμμονικούς που με χτυπάνε στην τηλεόραση. Χθες ας πούμε, ο Λάκης Λαζόπουλος, για ακόμα μία φορά, σε μία επίδειξη αλητείας, εγώ δεν λέω ότι είναι αλήτης ο Λαζόπουλος, όμως αυτό που κάνει είναι αλητεία. Παραποίησε λεγόμενά μου, έκοψε-έραψε εκεί που το ήθελε, για να βάλει αυτό το αφήγημα που του αρέσει πάρα πολύ, ότι εγώ με κάποιο λόγο συνδέομαι με τον Μητσοτάκη και τον στηρίζω. Και ότι εγώ είμαι εναντίον των γονιών που θέλουν το δίκιο τους για τα Τέμπη. Τέλος πάντων, αυτό είναι αλητεία».
Δείτε το βίντεο:
Ο παρουσιαστής συνέχισε ακόμη πιο αιχμηρά, καλώντας ουσιαστικά τον Λάκη Λαζόπουλο να κινηθεί νομικά εναντίον του.
«Το λέω ξεκάθαρα ότι είναι αλητεία και μακάρι να με μηνύσει να πάμε στα δικαστήρια να το αποδείξω, γιατί απέναντί μου κάνει αλητεία ο κύριος Λαζόπουλος. Αλητεία όμως. Αλητεία αυτό που κάνει. Βάζει, κόβει, ράβει ο Λαζόπουλος και αφού κόψει, ράψει, λέει αυτά που θέλει να πει. Δεν πειράζει. Τον έχω μάθει, δεν με ενοχλεί. Υπάρχουν και άλλοι κομπλεξικοί και άλλοι εμμονικοί απέναντί μου. Εγώ λέω, εντάξει είναι 5-6. Να βρεθούν όλοι μαζί, να κάνουν ένα σύλλογο εμμονικών και κομπλεξικών απέναντι στον Γιώργο Λιάγκα, να κάνουν και αρχαιρεσίες κανονικά, πρόεδρο, ταμεία… Α, για ταμείας θα ήταν πολύ καλός ο Λαζόπουλος ας πούμε».
Η επίθεση του Λαζόπουλου στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ»
Η νέα δημόσια απάντηση του Γιώργου Λιάγκα ήρθε μετά τα όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος στη live εκπομπή του στο Mega.
Ο σατιρικός δημιουργός σχολίασε με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο τόσο τη στάση του παρουσιαστή απέναντι στον Άδωνι Γεωργιάδη, όσο και τις τοποθετήσεις του σχετικά με τη Μαρία Καρυστιανού και την υπόθεση των Τεμπών.
«Κάνε εσύ τη δουλειά τη δική μου! Κάνε αυτό που ξέρεις πολύ καλά να κάνεις, σάτιρα. Ρωτάς, ας πούμε, τον Άδωνι (σ.σ. Γεωργιάδη) με τρόπο που του δίνεις το δικαίωμα να απαντήσει ευγενικά. Το “εκμεταλλεύεται η Μαρία Καρυστιανού”. Το εκμεταλλεύεται, ναι, σκοτώθηκε το παιδί της και το εκμεταλλεύεται; Αυτή είναι η ερώτηση; Δεν ντρέπεσαι, ειλικρινά, γι’ αυτές τις φράσεις που βάζεις δίπλα δίπλα; Θεωρείς σωστό για έναν άνθρωπο, που έχει χάσει το παιδί του, να ρωτάς αν το εκμεταλλεύεται;»
Στη συνέχεια πρόσθεσε:
«Οι φιλίες, Γιώργο, βρίσκονται στο κοινό λεξιλόγιο που χρησιμοποιούν δυο άνθρωποι. Κατάλαβες γιατί σε λέω φίλο με τον Άδωνι; Μιλάτε την ίδια γλώσσα».
Δείτε το βίντεο:
Η δημόσια σύγκρουση των δύο ανδρών φαίνεται πλέον να παίρνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις, με τις αιχμές και τις βαριές εκφράσεις να διαδέχονται η μία την άλλη σε τηλεόραση και social media.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.






































































































