Γιαπωνέζοι τραγουδούν τα «Καγκέλια» και γονατίζουν το ίντερνετ

Ένα συγκρότημα Γιαπωνέζων έχει βαλθεί να γονατίσει το Youtube. Μετά την τεράστια επιτυχία με το «Μελαχρινάκι», τώρα… απογειώνουν τα «Καγκέλια»!

Αυτοί οι Γιαπωνέζοι έβαλαν στόχο να μας… αποτελειώσουν. Αφού έκαναν πρώτα τεράστια επιτυχία το «Βρε Μελαχρινάκι», με μία πραγματικά απίστευτη ερμηνεία, τώρα έρχονται να σπάσουν κάθε ρεκόρ με τα «Καγκέλια», τραγούδι που έκανε πασίγνωστο η Γωγώ Τσαμπά.

Μην το χάσεις:  Eπιτέθηκαν σε τουρίστρια για να της κλέψουν το αυτοκίνητο – Την πυροβόλησαν και την έσυραν από τα μαλλιά (Video)

Αν και μας… έχουν συνηθίσει να είναι εξαιρετικοί οργανοπαίκτες, αυτλη τη φορά το αποτέλεσμα είναι πραγματικά απίθανο, καθώς προστέθηκε το κλαρίνο, ενώ δεν λείπει και η απίθανη χορογραφία με… μαντήλι!

Πρόκειται για το ιαπωνικό συγκρότημα με το όνομα Pyramidos, που εντυπωσιάζει τους χρήστες του YouTube τόσο με την ερμηνεία του, όσο και με τις κινήσεις του.

Μην το χάσεις:  Το κατασκοπευτικό θρίλερ ήταν… μούφα! – Δεν υπήρξε ποτέ ούτε «σχέδιο Πυθία» ούτε απόπειρα δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή

Και στο παρελθόν η μπάντα έχει διασκευάσει ελληνικά κομμάτια με επιτυχία, όπως το «Βρε Μελαχρινάκι», τη «Μαρία με τα Κίτρινα», το «Σήκω χόρεψε κουκλί μου» και τη «Μισιρλού».

Δείτε την απίστευτη εκτέλεση του «Βρε μελαχρινάκι».

loading...