Γιάννης Μπέζος: «Δεν συνομιλώ με αγράμματους, με κοπρόσκυλα που βγαίνουν στο διαδίκτυο και λένε μ@@@@@ες»

Γιάννης Μπέζος

Ο παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο aixmi.gr και στη συνάδελφο Μαρκέλλα Σαράιχα και όσα είπε σίγουρα θα σχολιαστούν για μια ακόμα φορά.

Όταν είχε έρθει στην επικαιρότητα το σύμφωνο συμβίωσης για gay ζευγάρια είχατε κάνει μία δήλωση που από κάποιους κανιβαλίστηκε. Είχατε δηλώσει ότι είναι καλύτερο να μεγαλώνει ένα παιδί με έναν κακό πατέρα ή μία κακή μητέρα, παρά με δύο καλούς πατεράδες ή δύο καλές μαμάδες. Μετανιώσατε για αυτή τη δήλωση;

Θα σας ξεκαθαρίσω κάτι. Εγώ δεν παρακολουθώ το διαδίκτυο. Δεν με ενδιαφέρει ο κανιβαλισμός. Επίσης δεν συνομιλώ με αγράμματους, με κοπρόσκυλα που βγαίνουν στο διαδίκτυο και λένε μαλακίες.

Δεύτερον, επιμένω στη δήλωσή μου διότι στο θέμα του σύμφωνου συμβίωσης, συμφωνώ χωρίς συζήτηση. Είναι ένα θέμα νομικό, ένας άνθρωπος να επιλέγει να ζήσει με κάποιον άλλον. Αυτό είναι θέμα του καθενός.

Μην το χάσεις:  Λάουρα Νάργες: Γιατί αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση της με τον Μιχάλη Μουρούτσο;

Το θέμα του να υιοθετώ παιδί με δύο γονείς του ιδίου φύλου, θεωρώ ότι δεν είναι σωστό, διότι δεν είναι τυχαίο όταν υπάρχει ο πατέρας και η μητέρα. Ο πατέρας εκπροσωπεί κάτι άλλο στο παιδί και η μητέρα κάτι άλλο.

Ο πατέρας εκπροσωπεί τη δύναμη, το λόγο. Η μητέρα το αίσθημα. Όλα τα άλλα, εγώ τα ακούω βερεσέ. Καμία οικογένεια δεν είναι τέλεια.

Εμείς παίρνουμε σαν μέτρο ότι είναι τέλεια. Δεν υπάρχουν τέλειοι άνθρωποι. Έχουν αδυναμίες. Τα παιδιά θέλουν να αναφέρονται στον πατέρα και στη μητέρα. Ας είναι και θετό το παιδί. Τα άλλα που ακούω είναι μεταμοντέρνες ανοησίες. Όμως, έχουμε ακόμη κι ένα άλλο ελάττωμα στη χώρα μας. Γίναμε παρά πολύ μοντέρνοι, αλλά από κάτω το τσαρούχι και η φουστανέλα, περιμένουν είναι στη γωνία».

loading...