Θέση στην υπόθεση της τραγικής δολοφονίας στην Φολέγανδρο, πήρε μέσω ανάρτησής της η Καίτη Γαρμπή.
Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία είναι πολύ ενεργή στα social media, συχνά εκφράζει δημόσια τη γνώμη της για κοινωνικά ζητήματα και θέματα επικαιρότητας, και αποθεώνεται από τους διαδικτυακούς της ακολούθους.
Αυτή τη φορά, η Καίτη Γαρμπή έκανε μία δημοσίευση για τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς από τον 30χρονο φίλο της με τον οποίο είχε πάει διακοπές στη Φολέγανδρο.
«Κακιά στιγμή ήταν η ώρα που σε γνώρισε παλιάνθρωπε! Το άλλο ήταν ΦΟΝΟΣ», έγραψε η Καίτη Γαρμπή σε ανάρτησή της στο twitter.
Κακιά στιγμή ήταν η ώρα που σε γνώρισε παλιάνθρωπε! Το άλλο ήταν ΦΟΝΟΣ.
Κακιά στιγμή ήταν η ώρα που σε γνώρισε παλιάνθρωπε! Το άλλο ήταν ΦΟΝΟΣ.
— Καίτη Γαρμπή (@KaitiGarbi) July 18, 2021
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.



































![Alldaynews.gr Έκτακτο Επίδομα: Ποιοι θα δούν σήμερα τα 800€ στο λογαριασμό τους![Όλες οι Ημερομηνίες]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/04/epidoma-360x180.jpg)




































































