Φρίκη στην Τανζανία: Δέκα ανήλικοι «θυσιάστηκαν» για τελετή μαύρης μαγείας

Βρήκαν ομαδικό τάφο παιδιών που είχαν ακρωτηριαστεί σε τελετή μαγείας.

Οι αρχές της Τανζανίας ερευνούν την φρικιαστική υπόθεση, ενώ συγκλίνουν στην εκτίμηση ότι τα άτυχα θύματα δολοφονήθηκαν ώστε τα όργανά τους να πωληθούν για τις ανάγκες τελετών μαγείας.

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν άντρες της αστυνομίας στην Τανζανία, οι οποίοι ερευνούσαν δέκα περιστατικά απαγωγής κι εξαφάνισης ανήλικων παιδιών σε επαρχία στα ανατολικά της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, οι τανζανικές αρχές ανακάλυψαν έναν ομαδικό τάφο, όπου βρίσκονταν τα λείψανα δέκα ανήλικων παιδιών, με τους αστυνομικούς να αναφέρουν ότι πιθανότατα έπεσαν θύματα των τελετών μαγείας, οι οποίες και είναι αρκετά σύνηθες φαινόμενο στο αφρικανικό κράτος.

Μην το χάσεις:  Σοκαριστικό βίντεο: Αυτοκίνητο παρέσυρε φίλους της Γαλατασαράι

Η πεποίθηση των αρχών για τελετές μαγείας δημιουργήθηκε από το γεγονός ότι όλα τα θύματα είχαν ακρωτηριαστεί και τους έλειπαν τα δόντια, ενώ από τα περισσότερα έλειπαν ζωτικά όργανα.

Σύμφωνα με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, που συνέδραμε τοπ έργο των τοπικών αρχών, οι τελετές μαγείας στην περιοχή είναι αρκετά διαδεδομένες, ενώ σε αυτές είθισται να «προσφέρονται» τα όργανα των παιδιών ως μέσο εξαγνισμού.

Μην το χάσεις:  Απίστευτη εκμετάλλευση στην Φουκουσίμα: Φέρνουν μετανάστες να καθαρίσουν τα ραδιενεργά απόβλητα - βία και επιθέσεις

Ως εκ τούτου, περιθωριακά και εγκληματικά στοιχεία εκμεταλλεύονται την ζήτηση των οργάνων για τις τελετές, απαγάγοντας δεκάδες ανήλικους από ολόκληρη τη χώρα, τα οποία και δολοφονούν πριν τους αφαιρέσουν τα όργανα, τα οποία στη συνέχεια πωλούνται στην μαύρη αγορά.

Πηγές: gazzetta.gr

loading...