Φρικιαστικό έγκλημα!Της Έλιωσαν το κεφάλι-Ύποπτοι ο 17χρονος γιός και ο άντρας της

0

Η 45χρονη Ζεχρά Σορβέρ που βρέθηκε νεκρή στην ντουλάπα των ρούχων της στην οικία της στο Γερόλακκο πέθανε, σύμφωνα με την αυτοψία στη σορό της, από ασφυξία και σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι. Για την δολοφονία της συνελήφθη ο σύζυγός της Λεβέντ Σορβέρ και ο 17χρονος γιος τους, οι οποίοι τέθηκαν υπό 3ημερη κράτηση.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο, οι ύποπτοι ή ένας από αυτούς φέρεται να προσπάθησε να πνίξει τη γυναίκα, στη συνέχεια χτύπησαν το κεφάλι της σε σκληρό έδαφος και της έβαλαν στο στόμα πανί με δηλητήριο. Δείγματα που λήφθηκαν κατά την αυτοψία στη σορό της στάληκαν στην για να διακριβωθεί η ακριβής αιτία του θανάτου της.

Οι δύο ύποπτοι, σύζυγος και γιος, δεν παραδέχθηκαν ενοχή. Ο Λεβέντ Σορβέρ είπε στο «δικαστήριο» ότι ο ίδιος ζει με άλλη γυναίκα και πως η Ζεχρά τον είχε διώξει από το σπίτι, αλλά τα πρωινά έπιναν καφέ. Αυτό, πρόσθεσε, το ήξεραν κάποιοι από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον τους, αλλά ο ίδιος δεν είχε κάτι εναντίον της εν διαστάσει συζύγου για να την σκοτώσει. Και ο γιος τους, τα αρχικά του οποίου είναι γνωστά Μ.Κ.Σ, ανέφερε επίσης στο «δικαστήριο» ότι δεν είχαν κανένα λόγο για να διαπράξουν τέτοιο έγκλημα.

Να σημειωθεί ότι την «αστυνομία» ειδοποίησε ο σύζυγος της Ζεχρά όταν τη βρήκε νεκρή στην ντουλάπα. Το έγκλημα φέρεται να διαπράχθηκε μεταξύ των ωρών 12.00 – 16.00 την Πέμπτη. Ο τ/κ Τύπος σήμερα γράφει για στυγνή δολοφονία και στυγερή δολοφονία. Ως έγκλημα συνεπεία βίας κατά των γυναικών, καθώς υπάρχουν αυξανόμενες τέτοιες υποθέσεις στα κατεχόμενα, γίνεται αντικείμενου σχολιασμού και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

newsit.com.cy
loading...