Νέα απίστευτη πρόκληση Σκοπιανών, σε εκδήλωση για τα επινίκια της κατάκτησης του Κυπέλλου Πρωταθλητριών στο χάντμπολ από τη Βαρντάρ.
Τα ανθελληνικά συνθήματα έδιναν και έπαιρναν. Ακούστηκε ακόμη και το «η Θεσσαλονίκη είναι δική μας», ενώ οι Σκοπιανοί προκάλεσαν και με τον «Ήλιο της Βεργίνας».
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.











![Alldaynews.gr Κοσιώνη: Εμφανίστηκε «διαφορετική» στο δελτίο ειδήσεων[photo]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/05/kosioni-75x75.jpg)













![Alldaynews.gr Κοσιώνη: Εμφανίστηκε «διαφορετική» στο δελτίο ειδήσεων[photo]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/05/kosioni-360x180.jpg)









































































