Έθαψαν στο χιόνι ζωντανό το 7χρονο παιδί τους επειδή δεν είχε αποστηθίσει σωστά κομμάτια από τη Βίβλο (Photos)

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα έκανε τις αρχές του Ουισκόσιν να παγώσουν. Ένα 7χρονο αγοράκι βρέθηκε νεκρό, θαμμένο μέσα στο χιόνι. Ήταν ο μικρός Ήθαν Χάουζκλουτζ.

Οι αρχές άρχισαν να ανακρίνουν τα μέλη της οικογένειας του και τον 15χρονο αδερφό τους. Μίλησαν επίσης και με όλους τους κατοίκους της γειτονιάς των Χάουζκλουτζ.

Όλοι μιλούσαν για μια οικογένεια θεοσεβούμενη που πολλές φορές η πίστη τους έφτανε στα άκρα.

Κάποια στιγμή ο 15χρονος αδελφός του Ήθαν έσπασε στην ανάκριση:

Μην το χάσεις:  Αδιανόητο: Πατέρας χτυπάει χωρίς έλεος την κορούλα του που προσπαθεί να σταματήσει τον ξυλοδαρμό της μητέρας της (vid)

«Τον σκότωσαν οι γονείς μου. Τον έβαλαν να αποστηθίσει κομμάτια από τη βίβλο και όταν εκείνος δεν το κατάφερε, τον ξεγύμνωσαν.

Άρχισαν να τον χτυπούν με βία και στο τέλος τον πήγαν σε μια περιοχή που δεν είχε κόσμο και τον έθαψαν ζωντανό»

Και πραγματικά η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πολλαπλά τραύματα στο κορμάκι του παιδιού, ενώ σαν αιτία θανάτου εμφανίζεται η υποθερμία.

Μην το χάσεις:  Απίστευτη εκμετάλλευση στην Φουκουσίμα: Φέρνουν μετανάστες να καθαρίσουν τα ραδιενεργά απόβλητα - βία και επιθέσεις

Ύστερα από την κατάθεση του 15χρονου ήταν ζήτημα χρόνου οι γονείς, ο Τίμοθυ και η Τίνα να παραδεχτούν την αποτρόπαια πράξη τους.

Οι αστυνομικοί και ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι το παιδάκι έφερε περισσότερα από 100 χτυπήματα με ξύλο στο κορμάκι του ενώ όταν το ξεγύμνωσαν και το έθαψαν στο χιόνι του έβαλαν από πάνω ένα βαρύ σίδερο για να μην μπορεί να φύγει.

loading...