Του έστειλαν χρυσαφικά αντί για μπικίνι – Τα επέστρεψε και του έκαναν δώρο μία ράβδο χρυσού

Επειδή επέστρεψε χρυσά αντικείμενα αξίας 20.500 ευρώ που παραδόθηκαν στο σπίτι του κατά λάθος, αμείφθηκε με ράβδο χρυσού για την ειλικρίνειά του.

Ο 27χρονος Γάλλους Ζουλιάν, από το Vannes στη βορειοδυτική επαρχία της Βρετάννης, έλαβε το απροσδόκητο πακέτο το περασμένο Σάββατο – αρχικά σκέφτηκε ότι ήταν ένα μπικίνι που είχε παραγγείλει για τη σύζυγό του.

Όταν άνοιξε το δέμα, ο Ζουλιάν βρήκε διάφορα νομίσματα Louis d’Or και πολυάριθμα χρυσά πλινθώματα που ζύγιζαν από 20 έως 50 γραμμάρια.

«Η τιμή στο επισυναπτόμενο τιμολόγιο ήταν σχεδόν 20.000 ευρώ!» είπε.

Μην το χάσεις:  Σοκαριστικό βίντεο: Αυτοκίνητο παρέσυρε φίλους της Γαλατασαράι

«Δεν έδωσα πολύ μεγάλη προσοχή όταν υπέγραψα τα πακέτα, σκέφτηκα ότι ήταν απλώς ένα μαγιό που είχα παραγγείλει για τη γυναίκα μου», πρόσθεσε.

Ωστόσο, ο Ζουλιάν αποφάσισε να επιστρέψει το πακέτο σύντομα.

Χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση στο τιμολόγιο, κατευθύνθηκε προς το σπίτι του γείτονά του, αλλά διαπίστωσε ότι δεν ήταν εκεί.

Μην το χάσεις:  Απίστευτη εκμετάλλευση στην Φουκουσίμα: Φέρνουν μετανάστες να καθαρίσουν τα ραδιενεργά απόβλητα - βία και επιθέσεις

Στη συνέχεια, ο Ζουλιάν πήγε το δέμα στο αστυνομικό τμήμα του Vannes.

«Ο αστυνομικός με συνεχάρη για τη μεταφορά του πακέτου και τη λήψη φωτογραφιών του», τόνισε.

Ο ιδιοκτήτης του μυστήριου πακέτου τελικά εντοπίστηκε και επανενώθηκε με τον χρυσό του.

Και σύντομα μετά το συμβάν, η Εθνική Ένωση Χρυσού της Γαλλίας, που έστειλε το πακέτο, αντάμειψε τον νεαρό άνδρα με μια χρυσή ράβδο.

loading...