Έμαθες ότι σε απατάει ο σύζυγός σου; Δες πώς πρέπει να χειριστείς το θέμα!

Έμαθες ότι ο σύζυγός σου ή ο σύντροφός σου σε απατάει;

Αν ξέρεις στα σίγουρα ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε αργά ή γρήγορα θα πρέπει να το αντιμετωπίσεις.

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνεις είναι να πάρεις μια απόφαση. Αυτό που έχει σημασία είναι να αποφασίσεις αν θες να σώσεις τον γάμο σου ή όχι.

Αφού πάρεις την απόφαση μετά θα πρέπει να θέσεις κάποια ερωτήματα σε εσένα και στον σύντροφό σου για να δεις πώς μπορείς να διορθώσεις την κατάσταση. Μάθε για ποιους λόγους συνέβη ό,τι συνέβη και συζήτησε με τον αγαπημένο σου πώς θα πορευτείτε στη σχέση σας ώστε να βεβαιωθείτε πως δεν θα συμβεί ξανά κάτι τέτοιο.

Μην το χάσεις:  Γυναικεία σεξουαλικότητα: 5 παράγοντες που επηρεάζουν τη λίμπιντο σου!

Αν αποφασίσεις να τελειώσεις τον γάμο σου και να πάρεις διαζύγιο τότε θα πρέπει να είναι σίγουρη για την απόφασή σου. Αν νιώσεις πως ο αγαπημένος σου δεν τρέφει πλέον αισθήματα για εσένα ή ότι δεν είναι διατεθειμένος να προσπαθήσει για τη σχέση σας τότε ίσως είναι καλύτερα να προχωρήσετε παρακάτω στη ζωή σας.

Μην το χάσεις:  To σ3ξ την έστειλε στα επείγοντα – Στο νοσοκομείο μετά από 3ωρο οργασμό

Πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση δοκίμασε να κάνεις θεραπεία ζεύγους και ίσως εκπλαγείτε και οι δύο με τα αποτελέσματα της ψυχανάλυσης. Οι ειδικοί αναφέρουν πως πολλοί γάμοι μπορούν να σωθούν με τη σωστή ψυχανάλυση και δουλειά σε ένα ζευγάρι.

faysbook.gr

loading...