Ένα παλικάρι μόλις 33 ετών σκοτώθηκε μετά από τροχαίο που είχε με τη μηχανή του, στη 01:00 τα ξημερώματα, στο Περιστέρι.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η μηχανή που οδηγούσε ο 33χρονος εξετράπη της πορείας της και έπεσε σε κολώνα φωτισμού, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο οδηγός.
Ο συνεπιβάτης, επίσης 33 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Αττικό».
Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για το δυστύχημα.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.












![Alldaynews.gr Άδωνις Γεωργιάδης: Ισχυρίζεται σε ζωντανή μετάδοση ότι τα εστιατόρια δεν έχουν μείωση τζίρου, επικαλείται το ChatGPT, ρωτάει το ChatGPT κι αυτό τον βγάζει… ψεύτη [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/09/adonis-chat-gpt-FB-75x75.jpg)






























![Alldaynews.gr Άδωνις Γεωργιάδης: Ισχυρίζεται σε ζωντανή μετάδοση ότι τα εστιατόρια δεν έχουν μείωση τζίρου, επικαλείται το ChatGPT, ρωτάει το ChatGPT κι αυτό τον βγάζει… ψεύτη [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/09/adonis-chat-gpt-FB-360x180.jpg)






























































