Έλενα Παπαρίζου και Τόνυ Μαυρίδης συναντιούνται ξανά στις δικαστικές αίθουσες.
Ξανά στα δικαστήρια βρίσκονται η Έλενα Παπαρίζου και ο Τόνυ Μαυρίδης. Στο κτίριο 12 της Ευελπίδων έφτασε η τραγουδίστρια λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τετάρτης, καθώς μηνύει τον κ. Μαυρίδη για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμιση κατ’ εξακολούθηση.
Σύμφωνα με όσα μετέφερε η δημοσιογράφος της εκπομπής Super Κατερίνα, Αναστασία Ζάρκα: «Η Έλενα Παπαρίζου είναι συναισθηματικά πολύ φορτισμένη και μου είπε ότι «Είναι κάτι πολύ προσωπικό, θέλω να περάσει όλο αυτό γιατί ταλαιπωρούμε πάρα πολλά χρόνια με αυτή την υπόθεση». Ο δικηγόρος της μας είπε ότι όλα είναι για οικονομικούς λόγους».
Σύμφωνα με τη δημοσιογράφος, ο Τόνυ Μαυρίδης δεν παραβρέθηκε στο δικαστήριο.
H Έλενα Παπαρίζου στα δικαστήρια, με μήνυση κατά του Τόνυ Μαυρίδη
Δείτε το σχετικό video στο παρακάτω απόσπασμα της εκπομπής του Alpha.
https://youtu.be/2Qn7CIfKa3E
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.




























![Alldaynews.gr Έκτακτο Επίδομα: Ποιοι θα δούν σήμερα τα 800€ στο λογαριασμό τους![Όλες οι Ημερομηνίες]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/04/epidoma-360x180.jpg)












































































