Έλα κι εσύ στο ΙΕΚ ΣΒΙΕ – Αναγνωρισμένες σπουδές Υγείας-Μαγειρικής- Παιδαγωγικών και άλλων ειδικοτήτων

Ονειρεύεσαι οι σπουδές σου να είναι μία πραγματική εμπειρία ζωής και γνώσεων; Γίνε άρτιος επαγγελματίας μέσα από ειδικότητες που έχουν την μεγαλύτερη ζήτηση και κατοχύρωσε το μέλλον σου!

Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ ανοίγει τις πόρτες του κάθε χρόνο και προσφέρει καινοτόμα προγράμματα σπουδών, με πολλές ειδικότητες, εργαστήρια και ό,τι χρειάζεται για να ολοκληρωθεί με επιτυχία ο κάθε κύκλος σπουδών.

Η εμπειρία όλων αυτών των επιτυχημένων χρόνων λειτουργίας έχει κάνει το ΙΕΚ ΣΒΙΕ να είναι κάτι παραπάνω από έναν απλό εκπαιδευτικό ίδρυμα, με 3 γενιές σπουδαστών να εμπιστεύονται τις ειδικότητές του!

Δεν είναι τυχαίο που η ΣΒΙΕ έχει καθιερώσει τα επαγγέλματα υγείας στην Ελλάδα, υλοποιώντας εξειδικευμένα προγράμματα σε συνεργασία με μεγάλα πανεπιστήμια.

Ο κάθε απόφοιτος ΣΒΙΕ έχει τη δυνατότητα να πάρει άδεια άσκησης ελεύθερου επαγγέλματος σε αποκλειστική συνεργασία με κορυφαία ευρωπαϊκά ιδρύματα. Και όλα αυτά με την επίσημη άδεια από το Υπουργείο Παιδείας.

  • 50.000 απόφοιτοι
  • 1000 συνεργαζόμενοι φορείς
  • 50 χρόνια λειτουργίας
  • 40 συνεργασίες με κορυφαία ιδρύματα

Τομείς Σπουδών Που Μπορείς Να Επιλέξεις

ΥΓΕΙΑ

Τα περισσότερα δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία εμπιστεύονται τους αποφοίτους ΣΒΙΕ, επειδή πλέον γνωρίζουν τα εφόδια που έχουν αποκομίσει από τις σπουδές τους. Πρωτοπόρος στην υγεία, η σχολή εδώ και 50 χρόνια εξασφαλίζει στους αποφοίτους της απορρόφηση στην αγορά εργασίας.

Τα εργαστήρια είναι εφοδιασμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε ιατρικό εξοπλισμό κατάλληλο για μελέτη και εκπαίδευση. Πρόκειται για προσομοιώσεις πραγματικών εργαστηρίων!

Μην το χάσεις:  Ξεκινάτε gym; Εξοπλιστείτε με κολάν και φόρμες από το Themooncat!

Η Ιατρική Αθηνών επιλέγει την ΣΒΙΕ  για την διεξαγωγή εξειδικευμένων επιμορφωτικών σεμιναρίων σε βασικούς τομείς της ιατρικής που διερευνώνται από το παγκόσμιο στερέωμα. Επιπλέον, κι άλλες αξιόλογες συνεργασίες λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο με τους σημαντικότερους φορείς υγείας στην Ελλάδα.

Η πρακτική άσκηση γίνεται στα μεγαλύτερα νοσοκομεία και κλινικές της χώρας.

Οι σπουδές Υγείας αρχίζουν από ΣΒΙΕ! Βοηθοί φυσικοθεραπείας, μαιευτικής, νοσηλευτικής, φαρμακείου, ιατρικών εργαστηρίων και στελέχη διαιτολογίας φοίτησαν στην σχολή και πέτυχαν, με συγκεκριμένες ειδικότητες να έχουν απορρόφηση στην αγορά εργασίας σε ποσοστό που αγγίζει το 100%!

Μαγειρική

Η συνταγή της επιτυχίας συνεχίζεται και φέτος με τον πασίγνωστο σεφ Γιάννη Αποστολάκη σαν σύμβουλο σπουδών και άλλους καταξιωμένους συνεργάτες chef & pastry chef.

Διαπρέψτε στον επαγγελματικό στίβο μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, αποκτώντας τα καλύτερα εφόδια, συμμετέχοντας σε εξειδικευμένα Master Classes. Κατά τη διάρκεια των σπουδών, όλοι οι μαθητές παρακολουθούν δεκάδες σεμινάρια, ειδικά σχεδιασμένα για μελλοντικούς επαγγελματίες.

Αισθητική

Και τον τομέα της αισθητικής η ΣΒΙΕ διατηρεί αποκλειστική συνεργασία με την Ιατρική Σχολή Αθηνών. Επίσης η σχολή έχει λάβει πολλές διακρίσεις σε ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς μακιγιάζ και αισθητικής.

Οι σπουδαστές αποκτούν όλες τις δεξιότητες και γνώσεις ώστε να διαμορφώσουν ένα βιογραφικό που θα τους κάνει περιζήτητους στην αγορά εργασίας. Η πρακτική άσκηση γίνεται σε κορυφαία ινστιτούτα αισθητικής, spa, εταιρείες καλλυντικών.

Μην το χάσεις:  Σκορπιός, ιχθύς, καρκίνος – Τι διατροφή ακολουθούν τα ζώδια του νερού

Παιδαγωγικά

Οι σπουδαστές που επιλέγουν τα παιδαγωγικά επαγγέλματα εξειδικεύονται στην βρεφοκομία, το θεατρικό παιχνίδι, το κουκλοθέατρο, τη μουσικοκινητική αγωγή, δίπλα σε καταρτισμένους επαγγελματίες του χώρου.

Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ συμμετέχει σε δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, προσφέροντας μεγάλες ευκαιρίες στους σπουδαστές για την πρακτική τους άσκηση και την μετέπειτα επαγγελματική απορρόφηση σε σχολεία, παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία.

Τουριστικές και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις

Οι τουριστικές και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις είναι στην χώρα μας ένας συνεχώς εξελισσόμενος κλάδος με πολλές θέσεις εργασίας και σταθερή απορρόφηση.

Φοιτώντας στα τουριστικά επαγγέλματα της ΙΕΚ ΣΒΙΕ και έχοντας εντρυφήσει στο αντικείμενο μέσα από εξειδικευμένα σεμινάρια, ο επαγγελματίας τουριστικών γνωρίζει όλες τις σύγχρονες εξελίξεις του επαγγέλματος και είναι ο ιδανικός υποψήφιος για άμεση εργασία στον τομέα, με την πιστοποίηση και τα κατάλληλα εφόδια!

Αθλητισμός – προπονητική

Γίνε ο αυριανός προπονητής στο άθλημα της επιλογής σου, μέσα από εξειδικευμένο και πιστοποιημένο πρόγραμμα σπουδών. Υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προπονητών Αθλημάτων (ΠΟΠΑ).

Διοίκηση και οικονομία

Απόκτησε όλα τα εφόδια για να μπεις στην αγορά εργασίας και να ανταποκριθείς στις σύγχρονες ανάγκες επιχειρήσεων σαν στέλεχος. Εξειδικευμένα σεμινάρια management και πρακτική άσκηση δίπλα σε καταξιωμένα στελέχη.

Έλα στο ΙΕΚ ΣΒΙΕ! Αναγνωρισμένος τίτλος σπουδών σε Ελλάδα και Ευρώπη, με δυνατότητα συνέχισης σπουδών σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Νέες εγκαταστάσεις στην Πλ. Κάνιγγος 15-17, 10677, Αθήνα

Τηλέφωνο: 210 32.32.323

sbie.edu.gr