ΕΚΤΑΚΤΟ: Αφαίρεση 9 βαθμών από τον Παναθηναϊκό! Κίνδυνος υποβιβασμού για τον Παναθηναϊκό

Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ τιμώρησε τον Παναθηναϊκό με αφαίρεση εννιά βαθμών για τις οφειλές σε Λέτο, Τοτσέ και Εσιέν. Αντιμέτωπο με τον υποβιβασμό το «τριφύλλι».

Νέα «καμπάνα» για τον Παναθηναϊκό. Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ τιμώρησε τον Παναθηναϊκό με αφαίρεση εννιά βαθμών για τις υποθέσεις των Λέτο, Τοτσέ, Εσιέν (σ.σ. -3 για την κάθε περίπτωση).

Το αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ επέβαλε ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών στον Παναθηναϊκό για τις περιπτώσεις των Λέτο και Εσιέν και ενεργοποίησε ποινή αφαίρεσης τριών ακόμα για εκείνη του Τοτσέ.

Πλέον ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό καθώς η ποινή επικυρώνεται σε τρεις μέρες από σήμερα (δηλαδή την Πέμπτη) και μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο ο Παναθηναϊκός έχει περιθώριο πέντε ημερών για να εξοφλήσει τους παίκτες και να πάρει τους βαθμούς πίσω.

Μην το χάσεις:  Μόλις ανακοινώθηκε! Ευχάριστα νέα για την οικογένεια του Σουμάχερ!

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου:

«Αίτηση του Σεμπάστιαν Λέτο: Επέβαλε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στην από 11/12/2017 Καταγγελία Πρακτικού Συμβιβασμού σε συνδυασμό με το από 16-3-2018 κατατεθέν στο παρόν Δικαστήριο κοινό διευκρινιστικό υπόμνημα των διαδίκων, σχετικά με το ότι η ως άνω ΠΑΕ μέχρι και την ημερομηνία του υπομνήματος έχει εξοφλήσει μέρος της ως άνω οφειλής και εκ τούτου υπολείπεται το ποσό των πενήντα χιλιάδων και εβδομήντα πέντε ( 50075) ευρώ, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας .

Αίτηση του Jοse Verdu Nicolas: Δέχθηκε την από 26-1-2018 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 4034/2018) αίτηση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ενεργοποίησε σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ,κατά το αναφερόμενο στο ιστορικό της παρούσας ποσό, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας

Αίτηση του Μισέλ Εσσιέν: Δέχθηκε την από 26-1-2017 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 3852/2018) αίτηση του αιτούντος Μισέλ Εσσιέν, επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Επέβαλε σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο ιστορικό της παρούσας αιτίες και ποσά, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

loading...