ΕΚΤΑΚΤΟ: Έπαθε Εγκεφαλικό Ηθοποιός της σειράς

Ηθοποιός της σειράς στην εντατική μετά από εγκεφαλικό…

Δύσκολες ώρες για τον γνωστό ηθοποιό, καθώς, όπως ανακοινώθηκε στον λογαριασμό του στο από φιλικό πρόσωπο που χειρίζεται το προφίλ του προς το παρόν, ζητάει από όλους τη θετική σκέψη μας. Ο Γεωργιάδης βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική μετά από εγκεφαλικό.

Ο Στέλιος Γεωργιάδης βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική

Ο Στέλιος Γεωργιάδης έχει πάρει μέρος σε διάφορες σειρές της Κύπρου, ενώ συμμετείχε και στο Τατουάζ. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο που εργάζεται και ως κομμωτής και ο οποίος έχει άριστες σχέσεις με όλους.

Μην το χάσεις:  Survivor: Χαμός με τη φωτογραφία του Λιανού που δείχνει τη Σπυροπούλου να μιλά με άνθρωπο της παραγωγής!

«Θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους γνωστούς και φίλους του Στέλιου, πως ο Στέλιος περνά δύσκολες ώρες. Δεν μπορεί να απαντήσει στα μηνύματα και κλήσεις σας. Θα σας ενημερώσουμε όταν έχουμε νέα του», ήταν το μήνυμα που δημοσιεύτηκε στο προφίλ του Στέλιου Γεωργιάδη.

Πριν από λίγες μέρες, ο ηθοποιός περνούσε και πάλι δύσκολες ώρες, καθώς μια ξαφνική μόλυνση σε παλιά του εγχείρηση είχε ως αποτέλεσμα να μπει δυο φορές στο χειρουργείο.

Μην το χάσεις:  Όποιος αφήνει τη γυναίκα του να κάνει ερωτικές σκηνές, πρέπει να είναι...

Μάλιστα στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση για την υγεία του διαβάζουμε ότι απαγορεύονται αυστηρά οι επισκέψεις και μόνο η οικογένειά του μπορεί να τον δει.

Το Τατουάζ

dannos.png

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Δεν ήμαστε στον Άγιο Δομήνικο…😉😉😉

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Georgiades (@steliosgeorgiades) στις

Πηγές: ethnos.gr

loading...