Η τελευταία επιθυμία: Ήθελε να φάει μαζί με την γυναίκα του την αγαπημένη του πίτσα! 362 χλμ για να φτάσει η πίτσα σ’ αυτούς (vids)

Έχοντας ενημερωθεί από τους γιατρούς ότι ο καρκίνος που τον είχε χτυπήσει είχε αρχίσει να εξαπλώνεται σε μεγάλο βαθμό, ο Ριτς Μόργκαν πήρε μια μάλλον παράδοξη απόφαση μαζί με τη σύζυγό του.

Αποφάσισαν να ταξιδέψουν από την Ιντιανάπολις στο Μίσιγκαν, προκειμένου να επισκεφτούν το «Steve’s Pizza» και να φάνε μία πίτσα με πεπερόνι και μανιτάρια.

Η συγκεκριμένη ήταν η αγαπημένη τους πίτσα και το ζευγάρι ήταν αποφασισμένο να κάνουν αρκετά χιλιόμετρα για να την φάνε μαζί μια τελευταία φορά.

Μην το χάσεις:  Μητέρα δύο κοριτσιών έκανε σ3ξ με τα 16χρονα αγόρια τους! Αντάλλαζε τηλέφωνα με τους νεαρούς και τους ξεμονάχιαζε

Πριν καν όμως ξεκινήσουν το ταξίδι τους, η κατάστασή της υγείας του Ριτς επιδεινώθηκε τόσο που κατέληξε σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων, με τους γιατρούς να ενημερώνουν την οικογένειά του πως ο 80χρονος δεν έχει πολλές μέρες ζωή μπροστά του.

Ο γιος του Ριτς επικοινώνησε με την συγκεκριμένη πιτσαρία για να τους ενημερώσει σχετικά με την κατάσταση και να τους ζητήσει, αν είναι εύκολο να στείλουν μία κάρτα στον πατέρα του.

Μην το χάσεις:  Απατημένη σύζυγος πυροβόλησε τον άνδρα της, όταν τον έπιασε «στα πράσα» να κάνει σ3ξ με την νταντά! (Video)

Το τηλέφωνο το σήκωσε ο 18χρονος Ντάλτον Σάφερ, αλλά είχε μία καλύτερη ιδέα…

Αντί να γράψει μία κάρτα, αποφάσισε να φτιάξουν μία πίτσα και πήγε να την παραδώσει!

Έκανε δηλαδή 362 χιλιόμετρα, προκειμένου να δώσει την χαρά στον Ριτς να γευτεί μία τελευταία φορά το αγαπημένο του φαγητό.

Αξίζει να πούμε ότι το συγκεκριμένο κατάστημα, δεν κάνει delivery… ούτε καν στις κοντινές του περιοχές!

Πηγές: akous.gr