Δύσκολες ώρες για τον Σάκη Ρουβά

Άσχημη η ψυχολογική κατάσταση του Σάκη Ρουβά.

Η σύζυγός του, Κάτια Ζυγούλη, βρίσκεται στο πλευρό του και τον στηρίζει για ακόμα μια φορά!

Ο ΣΚΑΙ του έριξε κανονικιό άκυρο και πάγωσε την πρεμιέρα του λίγες ημέρες πριν βγει στον αέρα!

Σε ανακατατάξεις βρίσκονται όλα τα κανάλια μπας και σηκώσουν λίγο τα νούμερα τηλεθέασης ο ΣΚΑΙ, όμως, όπως φαίνεται, λόγω της πτώσης του  έχει ταραχτεί αρκετά και δεν ξέρει πως να χειριστεί την κατάσταση!

YFSF: Η κίνηση ματ του Ant1 που αλλάζει τα πάντα!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr και του Vanda’s blog, το κανάλι του Φαλήρου αποφάσισε να ακυρώσει την πρεμιέρα της εκπομπής του Σάκη Ρουβά!

Μην το χάσεις:  Νέες εξελίξεις για το Survivor! Γιατί είναι στον "αέρα" ο τρίτος κύκλος του reality;

sakis-rouvas-diskoles-wres-gia-ton-trafoudisti

Ναι, καλά ακούσατε! Ο Σάκης Ρουβάς, είχε ανακοινωθεί, πως θα έπαιρνε ρόλο παρουσιαστή και δημοσιογράφου σε μια εκπομπή – με άγνωστο μέχρι στιγμής όνομα – η οποία θα είχε ως κύριο θέμα της αφιερώματα σε προσωπικότητες της ποπ κουλτούρας των 80s και 90s.

Τα γυρίσματα είχαν ξεκινήσει καιρό τώρα και η εκπομπή ήταν να κάνει την έναρξή της μέσα στον Μάρτιο, κάτι που όμως δεν θα συμβεί καθώς, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr και του Vanda’s blog, τα γυρίσματα δεν έχουν ολοκληρωθεί και το κανάλι γενικά δεν είναι έτοιμο να την βγάλει αέρα!

Μην το χάσεις:  Συγκλονίζει η Κατερίνα Παπακωστοπούλου: Μου έφυγε πέφτοντας από μια ελιά...

Ο τραγουδιστής όταν του ανακοινώθηκε πως παγώνουν τα πάντα έδειξε την απογοήτευση του, σύμφωνα με την πηγή μου, γιατί το περίμενε πως και πως!

Για να δούμε, πιθανώς θα κάνει την εμφάνισή της μέσα στον Απρίλιο αλλά… ποτέ δεν ξέρεις!

 

loading...