Δύσκολες ώρες για γνωστή ηθοποιό! Πέθανε η 4χρονη κορούλα της

0
1003
urla

Δύσκολες στιγμές περνά η ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά του «Χωρίς Εσένα». Το μικρό της αγγελούδι πάλεψε σκληρά με τη ζωή αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά της…

Δύσκολες ώρες και ανείπωτος πόνος για τον γνωστό δημοσιογράφο Λουκά Φουρλά και την ηθοποιό Ηλέκτρα Φωτιάδου που δυστυχώς χθες βράδυ έχασαν την 4χρονη κορούλα τους.

Ο ποδοσφαιρικός Απόλλωνας, με συλλυπητήρια ανακοίνωση που δημοσίευσε στο απευθύνει τα ειλικρινή του συλληπητήρια στην οικογένεια Λουκά Φουρλά και Ηλέκτρας Φωτιάδου για το χαμό της κόρης τους Άρτεμις, έπειτα από μακρά μάχη με δύσκολη ασθένεια.

Το τετράχρονο κοριτσάκι έπασχε από καρκίνο από το 2016 και μεταφέρθηκε αρκετές φορές σε νοσοκομείο της Γαλλίας ώστε να κάνει τις κατάλληλες θεραπείες, ωστόσο το μικρό αγγελούδι δεν τα κατάφερε βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά της.

Τη θλιβερή είδηση κοινοποίησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού και ο αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και προσωπικός φίλος της οικογένειας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος:

Πηγές: newsit.com.cy

loading...