Διευθύντρια δημοτικού σχολείου και μητέρα δύο παιδιών είχε σχέση με μαθήτρια – Την «έκαψαν» οι άσεμνες φωτογραφίες

Στο κινητό τηλέφωνο μιας διευθύντριας δημοτικού σχολείου της Ουαλίας και μητέρας δύο παιδιών βρέθηκαν ενοχοποιητικές φωτογραφίες για την παράνομη σχέση της με έφηβη κοπέλα.

Η 43χρονη Rhian Desouza σύρθηκε στο δικαστήριο του Σουόνσι δηλώνοντας ένοχη, μιας και οι άσεμνες φωτογραφίες που είχε στο κινητό της από τη μικρή παραβιάζουν αρκετούς νόμους. Η συναινετική φύση της σχέσης τους τη γλίτωσε ωστόσο από τα χειρότερα. Ενώ η ερωτική σχέση τους κρίθηκε νόμιμη, συνεχίζει να είναι αδίκημα να κατέχεις προκλητικές φωτογραφίες ανηλίκων.

Μην το χάσεις:  Τι άλλο θα δούμε!! 55χρονος ανάγκασε αγόρι να κάνει σεξ με αγελάδα και το βίασε επανειλημμένα

Η Desouza πλήρωσε τον παράνομο δεσμό της με τη θέση της στο σχολείο, καθώς η αστυνομία εντόπισε τη μεταφορά των φωτογραφιών από το κινητό της μικρής στο δικό της και την υποπτευόταν αρχικά για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας.

«Δεν έχω αμφιβολία πως θα χάσεις τη δουλειά σου, το κύρος σου και την καριέρα σου. Δεν βλέπω με τι τρόπο θα μπορούσες να διδάξεις ξανά», της είπε ο δικαστής Paul Thomas.

Τιμωρήθηκε σε 200 ώρες κοινωνικής εργασίας για τη σχέση που διατηρούσε με 16χρονη μαθήτρια άλλου σχολείου. «Δεν ήταν κάτω του ορίου της συναίνεσης και η σχέση τους ήταν συναινετική», κατέληξε ο δικαστής, «η πρώτη μου αντίδραση ήταν πως η ποινή φυλάκισης ήταν αναπόφευκτη για μια διευθύντρια σχολείου που πιάνεται με άσεμνες εικόνες παιδιού. Τώρα που ξέρω τα γεγονότα, το σενάριο είναι πολύ διαφορετικό», κατέληξε, «αυτό δεν είναι δικαστήριο ηθικότητας, είναι δικαστήριο νόμου»…

Μην το χάσεις:  ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ-Οι σατανάδες του ISIS κρεμούν μέσα σε χασάπικο τους αιχμάλωτους σε τσιγκέλια! Τους σφάζουν και τους γδέρνουν!

BBC, ant1news.gr

 

loading...