Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ για την πρόληψη των τροχαίων θα ΔΙΑΛΥΣΕΙ το στομάχι σας!![video]

Ο χρόνος παγώνει και οι οδηγοί των δύο οχημάτων που ετοιμάζονται να συγκρουστούν κατεβαίνουν και συζητάνε – προσπαθούν να προλάβουν το μοιραίο που γίνεται ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά.

Ο διάλογος, αλλά και η εικόνα είναι γροθιά στο στομάχι όλων όσοι τη βλέπουν. Και αυτός είναι και ο λόγος της δημιουργίας της από το Υπουργείο Μεταφορών της Νέας Ζηλανδίας.

Πιο αναλυτικά, ένας άντρας βγαίνει σε μια διασταύρωση κι αποφασίζει ότι προλαβαίνει να περάσει αν κι έρχεται ένα αυτοκίνητο στα δεξιά του. Ο γιος του κάθεται στο πίσω κάθισμα. Τη στιγμή ακριβώς που συνειδητοποιεί ότι το άλλο αυτοκίνητο πλησιάζει ταχύτερα από ότι νόμιζε, ο χρόνος σταματά. Οι δύο άνδρες βγαίνουν έξω από τα αυτοκίνητά τους. Ο πατέρας παρακαλεί τον άλλο άνθρωπο να συγχωρήσει το λάθος του και να σταματήσει προτού να συγκρουστούν. Ο άλλος οδηγός λέει ότι είναι θλιβερό όλο αυτό, αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι γιατί έχει μεγάλη ταχύτητα.

Μην το χάσεις:  Βουτιά θανάτου από τα 95 μέτρα - Δεν άνοιξε το αλεξίπτωτο (Σκληρό βίντεο)

Μερικά βήματα πίσω και ξαναμπαίνουν στα αυτοκίνητά τους για να δράσουν στο μοιραίο…

Το βίντεο που δημιουργήθηκε το 2014 στο πλαίσιο εκστρατείας για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την οδήγηση, την ταχύτητα, αλλά και τα λάθη που γίνονται στους δρόμους, που πολλές φορές στοιχίζουν τη ζωή έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες στα social media μετά το τροχαίο που έγινε στην Εθνική οδό και έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, αφού σε αυτό έχασαν τη ζωή τους 4 άνθρωποι. Αιτία και σε αυτή την περίπτωση οι λάθος υπολογισμοί και η μεγάλη ταχύτητα.

Μην το χάσεις:  Το πιο σοκαριστικό βίντεο από την κατάρρευση της γέφυρας στη Γένοβα - Εικόνα από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης

star.gr

loading...